Maske Tarifleri Mermer gibi bir Cilt için

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
suan suratımda kayıp duruyo bu pattisler kızlar yaaa psıkopat oldum heeee:bbo:kötükedihüso

bu akşam bunu uyguluyorum inşallah ii gelir önerin için teşekkürler

bende denedimm patatesLeri.suyunu iyice sıktıgınız zaman düsmüyor yüzünüzden. özeLLikLe aLnımdaki siyah noktaLardan ciddi sıkıntıLarım wardı ve onLarın görünümünü azaLtıyor.ama sürekLi yapıLması gereken bisey sanırım kesin sonuc aLınması icin. beLLi bi süre yüzüm kırmızı kaLdı ama kısa zaman sonra gecti yerimseniben .
tesekkürLer a.s.

sadece sivilcelerimi geçiriyo kızlar, bende sivilce yok kullanmama egerk varmı bu maskeyi? yaşlanma etkilerini gecikitirici yada besleyici bi özelliği varmı?

ben bayılıyorum bu maskeye Aklıma estikçe yapıyorum bebek gibi oluo yüzümdelikafadulden

Herkese merhabaa.s....Forum konusunu sonuna dek sabırla okudum:) Ben patatesi yıllardır aynı sekılde kullanıyorum ... patatesin içindeki nişastanın marıfeti bu ciltteki etkisi...arkadaşlarım aldatmacalı kozmetik kremlerine avuc dolusu para akıtırken:) ben bu yöntemle ucuza ve sağlıkla idare ediyorum üstelik diğerlerine fark atarak:) herkese tavsiye ederim ... ve birde yoğurt deneyin sonuclar harika onunda ... Sevgiyle kalın kaydirigubbakcemile3

kızlar bende yaptım ama patatesler durmadı yuzumde sınır oldum bende sadece suyuyle yuzumu sıldım ona rağmen fark etti ama bidaha denicem bakalım iyice yapıştırmaya çalışıyım :bbo:

Denedim dün farkı bu gün bile anlayabilirsiniz ben kendi cildimi beğenmem normalde sivilcem siyah noktam falan yoktur pek yaptığımda inanamadım porselen bebek gibi duruyorum ve ben kendini sevmem sağol var ol lila ve KK :enbuyukkk:

2 gündür akşamları yapıyorum cildim yumuşacık oluyor hem gözlerdeki yorgunluğuda alıyor...zaten tvde doktor diye bir program var ordada geçende göz altına patates dilimi koyuyorlardı..morluk içindi sanırım..kısacası güzel bir maske..paylaşım için teşekkürler..bu arada patatesleri yüzüme yapıştırınca peçete koyuyorum göz ve ağız kısmını deliyorum peçetenin hem patatesler düşmüyor böylece...

Arkadaşlar,patates maskesini bende yapıyorum gerçekten çok güzel fakat patatesler bir türlü yüzümde durmuyordu.Geçenlerde pazardan çinlilerin sattığı bir maske aldım çinlilerin hiçbişeyine güvenmem fakat kadın öyle bir anlattıki elinden kurtulamadım ucuzduda aldım evde bir açtım içinden mask çıktı yani hani makyaj temizleme mendilleri varya onun birazdaha kalınını düşünün iki göz deliği burun deliği ağız deliği var tamamen krem gibi bişeyle sıvanmış yüzüne kapatıyosun bekliyosun.ben üstündeki maskeye güvenemedim gittim yıkadım onu bi güzel kuruttum sonra patates maskemi yapıp üzerine kapattım patatesler ilk defa düşmedi.Bunu kuruttuğunuz makyaj mendillerinizi yüzünüze göre keserekte yapabilirsiniz.hatta ben eşimin eski atletini keserek kendime bir mask yaptım şimdi her maskede onu kapatıyorum yüzüme bilhassa çok sıvı maske tariflerinde işime yarıyor.çok uzattım kusura bakmayın ama belki denersiniz diye paylaşmak istedim.Sevgiler....

okuyunca hemen denedim
burnumdaki siyah noktalar hemen temizlendi
yanlız gözaltı morluklarım için biraz daha yapmam gerekecek

çok iyi bir fikir sağol canım

hala yapıyorum..ama benim siyah noktalarıma iyi gelmedi..sadece sivilcelerin kızarıklığını alıyor..göz altlarıma koyuyorum çok dinlendiriyor..

Amanin madem bu kadar etkili hemen bende deneyeyim bariiiiizemuszemus
Sonucu yazarım kızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…