İki patatesi rendenin en ince bölümünde rendeleyin. Suyunu sıkın ve bununla yüzünüzü yıkayın. Geriye kalan posasını gözaltlarına ve burun üzeri de dahil olmak üzere yüzünüze yayın. Cilde yapışıyor, düşmüyor, rahatlıkla işinizi yaparken yüzde duruyor.
Yarım saat sonra yüzünüzü temizleyin, pürüzssüz ve mermer gibi bir cildiniz olacak. Sivilceyi engelliyor, ciltteki kırmızılıkları ve gözaltı morluklarını yok ediyor. Burun üzerini tertemiz yapıyor. Dinlenmiş bir görünüm veriyor.Özellikle dışarı çıkmadan evvel yapılınca , sanki yüze pudra sürmüş gibi oluyor. Bunu hergün yapmak çok faydalıdır...
Arkadaşlar,patates maskesini bende yapıyorum gerçekten çok güzel fakat patatesler bir türlü yüzümde durmuyordu.Geçenlerde pazardan çinlilerin sattığı bir maske aldım çinlilerin hiçbişeyine güvenmem fakat kadın öyle bir anlattıki elinden kurtulamadım ucuzduda aldım evde bir açtım içinden mask çıktı yani hani makyaj temizleme mendilleri varya onun birazdaha kalınını düşünün iki göz deliği burun deliği ağız deliği var tamamen krem gibi bişeyle sıvanmış yüzüne kapatıyosun bekliyosun.ben üstündeki maskeye güvenemedim gittim yıkadım onu bi güzel kuruttum sonra patates maskemi yapıp üzerine kapattım patatesler ilk defa düşmedi.Bunu kuruttuğunuz makyaj mendillerinizi yüzünüze göre keserekte yapabilirsiniz.hatta ben eşimin eski atletini keserek kendime bir mask yaptım şimdi her maskede onu kapatıyorum yüzüme bilhassa çok sıvı maske tariflerinde işime yarıyor.çok uzattım kusura bakmayın ama belki denersiniz diye paylaşmak istedim.Sevgiler....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?