Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları
Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
kızlar bede denedim ilk yapışta farketmez zannedersem sadece yüzümde yanma yaptı.
çoğunuz yüzde durmuyor patatesler demişsiniz. basit bir yöntemini buldum. bu iş için ince kilotlu bir çorabınızı ayarlayın yatarak yüzünü<e patatesi koyun yaymanıza bile gerek yok. hırsızlar gibi çorabı başınızdan geçirin boynunuza kadar indirin ve bacak kısmını boyundan bağlayın. ayna karşısında istediğiniz gibi yüzünüze yayın. çorap olduğu için hiç dökülmüyor.
ben daha yeni okuyorum bunları yani yapmadım. ama bi konu var. yüz temizligi yada bu gibi maskelerin gündüz yani sabah dışarı çıkmadan önce yapılması uygun degil. yüz temizlenip gözenekler açıldıgı için dışarı çıkıldıgında gözenekler daha çok tıkanıyor. yatmadan önce yapılması önerilir. bildigim kadarıyla :)
bu maskeyi yarın deneyip yorumları yazıcam. ama benim asıl tavsiyem doğal kil maskesi..aktarlarda kolayca bulabiliyosunuz..azıcık da domates suyu...özellikle sivilce çıkacağını hissettiğim an yapıyorum ve sivilceler daha çıkmadan kayboluyor.yıllardır kullanıyorum ve çok şükür bi cilt sorunum yok.
bu maskeyi yaparken size bir tavsiyem patates posasini genis gazli beze yada tülbent,e yayin yüzünüzün büyüklügü kadar sonrada sirt üstü yatin bu sefer düsmez posalari ayrica ben yaparken o maskeyi bir tatli kasigi limon suyu katiyorum icine sonuc bende harika oluyor zemuszemus..
Daha bugün okudum bu yöntemi ve hemen bugün uyguladım! Gözlerime inanamadım!!! Sırf yorumumu yazabilmek için üye oldum.kaydirigubbakcemile2
Ben burnumun üstündeki siyah noktalardan şikayetçiyim ve az da olsa sivilcelerim var.Yorum yazan arkadaşların abarttığını düşünüyordum.naniknanikBunu uyguladıktan sonra gözüme batan siyah noktalarım farkedilmez oldu!! Yüzüm neredeyse pürüssüzleşti.Sivilcelerimde de gelişme gözledim üstelik bu ilk uygulamam!:1shok: Devam da edicemm!
Gerçekten paylaşımın içinn çookk teşekkürlerr :hooray:a.s.