Maske Tarifleri Mermer gibi bir Cilt için

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
benimde sivilcelerim artmıştı ama bundanmı oldu tam emin değilim ama nasıl kurtuldum söyleyeyim çörek otu yağını yatmadan yarım saat önce yüzüme masaj yaparak sürdüm yatarkende fazlalığını peçeteyle sildim hiç yıkamadan yattım 1 haftadır her gece yapıyorum sivilcelerim kurudu çörek otu yağını sinüzitim için almıştım çok faydasını görmüştüm sivilcelerede iyi geldiğini televizyonda duyunca yapayım dedim sonuçta iltihap kurutuyo diye gerçekten çok faydasını gördüm bence patates iyi olabilir ama sivilceye yatkın benim gibi kişiler kullanmamalı

bende denemek istiyorum cogu kişiden olumlu cevaplar var a.s

Aynen bunu yaptıktan sonra sivilcelerim azmıştı 2 ay kurtulamamıştım.Bunu kestim yüzüme ellemedim baya iyi olmuştu.

2 ay mı!!?? :1no2::1no2: Bittim ben.Kaşımamak için zor tutuyorum zaten 2 ay da mahvolur.senağlama

mavli,denemek istiyorum ama artık birşey sürmeye korkar oldum.Teşekkürler tarifin için.

hemen deniycem biçok kişi memnun kalmış sonuçta kimyasalda değilki bi zararı olsun dimi

off ne saçma bi cildim varmış herkeste işe yaramıs bi bende yaramadı zaten ne yaradıki hormon bozukluğu olabilir dediler kaç defa tahlil yaptrdım yok... ergenlik sivilcesi diyordum ben yaş 24 daha kaç sene sürcek bu ergenlik onuda bilmiyorum baskada birşey gelmiyor aklıma (( faydasını görenler çok şanslısınız bir bayanın güzel bir cildi olması cok önemli cünkü

ben de deniycem bugün, siyah nokta ve lekeler var yüzümde... artık mümkün olduğunca az kimyasal sürmeyi düşünüyorum, toniğim bitince de gülsuyu alıcam zaten, yetti yıllardır binbir marka denedim...

kızlar dün yaptım bunu yapmaz olaydım benim gibi süt beyazı cilde sahip arkadaşlar sakın yapmasın iyice kızardı yüzüm ve 6 -7tane siyah nokta oluştu yüzümde demekki esmer tenli arkadaşlar için bu maske ama bi gerçek var elimi yüzüme sürünce pamuk gibi yumuşacık tek güzel etkisi bu oldu

kızlar dün yaptım bunu yapmaz olaydım benim gibi süt beyazı cilde sahip arkadaşlar sakın yapmasın iyice kızardı yüzüm ve 6 -7tane siyah nokta oluştu yüzümde demekki esmer tenli arkadaşlar için bu maske ama bi gerçek var elimi yüzüme sürünce pamuk gibi yumuşacık tek güzel etkisi bu oldu

sanki peeling gibi bir etkisi var, arındırdı yüzümü, ama sonrasındaki gerginlik hoşunuza gitsede onun kuruluktan olduğunu düşünüyorum, maskenin ardından mutlaka nemlendirici sürmek lazım, bakalım hft da 1-2 kez yapayım, yapması çok zor yalnız her yer patates oldu :1rolleyes:

kızlar bütün yorumları okudum da aklıma takıldı beyazlatıyor falan yazmışınız.
ben zaten çok açık tenliyim beyazlamak falan istemiyorum yani denemesem mi?
çok merak ettim aslında çok siyah noktam varsenağlama

Açık tenliysen tavsiye etmem.Bende süt beyazım alerji yaptı. :bbo: .Doktora gittim bugün.Merhem ve hap verdi alerji için.Onu kullanmaya başlıyorum bugün umarım geçer....:çok üzgünüm:

Açık tenliysen tavsiye etmem.Bende süt beyazım alerji yaptı. :bbo: .Doktora gittim bugün.Merhem ve hap verdi alerji için.Onu kullanmaya başlıyorum bugün umarım geçer....:çok üzgünüm:

hadi ya 1 kere de mi alerji yaptı yapmayayım o zaman ya saolyerimseniben

hadi ya 1 kere de mi alerji yaptı yapmayayım o zaman ya saolyerimseniben

Evet 1 kere de.:çok üzgünüm:
Maskeyi yıkadığım anda kırmızılıklar oluştu.2 gün içersinde tüm yüzümde ufak kabarcıklar çıktı!!Berbat bi durum.senağlama

caım lutfen yaarmısı sunızıt ıcı asıl kullandın corek otu yagını

Doktara git sana göre bir hap verirler inan hiç bir şeyin kalmıyor vwe çok güzel oluyor 24 yaş hiç bir şey tam fayda etmez en fazla 6 ayda harika cildin olur ve uğraşmasız...vereliniortak

ya bende yaptım bu maskeden , patates yüzüme hiç yapışmadı akannehir anlamadım yani. acaba diyorum suyunu mu çok sıktım, bi tek alnıma yapıştı, yanaklarıma doğru düzgün yapışmadı CADIARZU

tatlılarım ben de denedim hemen :kedi: çok hoş yaptı suratımı memnunum yani hiç küçük kırmızı noktalar yapmadı dediğiniz gibii inşş taş gibi bi suratım olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…