Maske Tarifleri Mermer gibi bir Cilt için

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
kızlar su an yuzumde.10 dk sonra yıkıcam..sonucu yazarım ben de.. meraktan çatlıyorumsempatiksalakcinni

suratım kaşındı benımde ve gerildi ama sonuç genelde olduğu gibi bende de mukemmeldii kızlarrr.çookk teşekkürler bu kür içinopuyorumnanaktan ben haftada 2 yapmayı dusunuyorum.her gün hergün yerine..ne dersiniz??

patates rendesini suratıma sürünce çok komik oldum aynaya baktıkça gülesim geldi kaydirigubbakcemile3

yaptım bende ama zormuş biraz onları yüzde tutmak:) yapıştırdım yattım zombi gibi oldum ama patatesler suratımda değdi mi ? kesinlikle değdi çok güsel oldu yüzüm valla eşim bile farketti akşam pürüzsüz oldu, tek renk oldu neyse uzattım işte tavsiye ediyorum:)

ben de eksik kalmayayım dedim ve şu an suratımda patateslerle oturmaktayım.banyodan odaya zor kaçtım valla annem falan görse önümüzdeki bi kaç yıl dilinden kurtulamam heralde sırnaşık şey
biraz zor duruyo yüzde ama yapacakalra tavsiyem lila'nın dediği gibi mutlaka suyunu süzüp sürün.yoksa durmuyo,dökülüyo-tatlicadiarzu-

Ben de iki gün önce denedim bu formülü,gerçekten yüzümü beyaz ve yumuşacık yaptı,
Çenemde ufak bi sivilce vardı inanamadım o da kayboldu,
Süpermiş bu ya,
Çok teşşekkürler...

kaydirigubbakcemile5

benim burnumda kocaman bi sivilce çıktı yaptığımın ertesi günü bununla ilgisi varmı anlamadım ama cildimi süper yaptı, dedim nazar mı değdirdim naaptım yoksabayanssulusmile hayatımda ilk kez burnumda böle sivilce çıktı, bugün tekrar yapıcam amaopuyorumnanaktan

Ben de bu şekilde denemiştim, etkili gerçekten.
Haşlanmış patates de aynı etkisi gösterir mi ki kızlar? Deneyen var mı?
Öyle olunca daha rahat yapışır diye düşündüm.

ben de yaptım mermer gibi oldu gerçekten de ama desenli mermer:))

iğrenç oldu ya yapınca....şişti sivilce çıktı yüzümde...çok ağır geldi bana...kuru ciltlere yapılmamalı galiba....yağlı ciltlere iyi gelir heralde......4 gün vazelin sürdüm bolca...daha hala var kırmızılık...vazelin sürmeyip soft krem sürseydim mahvolduydu cildim...

kızlar işteyim eve gider gitmez bende denıcem coook merak ettım.
Gercı esımın dılınden kurtulamamya :dilcikar: sacıma maske yaparım, yuzume yaparım ıyıce adamın dılene dustuk ıyımı sırnaşık şeysırnaşık şey

bakalım yarın birde ben deniyim...Forumda olumlu bir yorum yazmak nasip olmadı inş. bu ilki olur...

Ve yaptım.. En azından olumsuz bişey olmadı. kızarma yanma falan. zaten ilk olduğu için 15 dk beklettim.sonra sonra süreyi artırabilirim.Şimdilik yüzüm normal hafif gerginlik hissediyorum..

Merhaba arkadaşlar...Tavsiye üzerine okuduğum Okuduğum ve elimden düşürmediğim mucizevi,gerçekten çok etkili dünya kadınlarının güzellik sırlarını anlatan taze meyvelerle porselen gibi bir cilt ipeksi bir görünüm veren çok güzel maskeler anlatılmış bir kitap.Yazarı Güzellik uzmanı Gülden Çimen.Kitabın adı Her Derde Deva Güzellik Rehberi.Szilerin de okumasını mutlaka okumasını tavsiye ediyoruum.Çok beğeneceksiniz...

patatesi deneyeceğim bende inşallah not aldımm

Gülden Çimenin kitabına da kitapçıya ilk uğrayışımda bakmak istiyorum inşallah merak ettimm

patates maskesini denedim kızlar mucizevi bi etki beklemeden devamlı yapılması gerek bence ama ilk günden etkisi olduğu bile tartışılmaz.deneyin derim yerimseniben

Not aldım patates maskesini. Yarın yaparım artık,biraz uğraştırıcı geldi de ,üşendim.Kitabı da yazdım..Teşekkürler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…