Maske Tarifleri Mermer gibi bir Cilt için

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
Bu yöntemi uzun süreden beri kullanan arkadaslar var mi??
Bi arkadasin demesi gibi, bu maske sakin gözenekleri nisastayla dolduruyor olmasin..
Ay kararsiz kaldim valla.

ewet ark lar bende denedim ilk yüzüme sürdüğümde bnm cildim biraz hassas cildi hassas olanlar dha dikkatli okusun sürdüüm andan itibaren dayanılmaz bi kasıntı yaptıı cok rahatsz oldm ama dayandım tuttum kendimi yıkamamak için herkeste bu etkiyi yaratırmı bilmem...ilk 5 dk ölüm gibiydi sonra alıştım yarım saat yaazmıssnz ama bn unutup 35 yada 40 dk beklettm kaydirigubbakcemile3sonra yıkadım cok hafif kızardı 3 4 dk gecmeden cildim bebek gibi oldu we birde bepanthene krem sürdüm yatttım sabah kalktıımdada süperdi nolursa olsun denemeye değer derim! deneyin :)

aa bu arada ewinde bnm gibi katı meywe sıkacağı olanlar cok sanslı anında suyunu cıkarıo we o posasınıda sürün işte lapa gibi yapısıo ztn

Ben de denedim.
Ama patatesin posasi hic de yüzüme yapismadi, her yerim patates oldu.
Önce suyunu sürdüm yüzüme sonra zar zor posasini gezdirdim yüzümde.
Acikcasi öyle gözle görülür bi fark hissetmedim,
ama düzenli yapilirsa birseyler olabilir tabii .

patates tepmadım him. bazen soyduğum kabukları iç taraflarından sürdüm yüzüme. nişastanın büyük rolü var tabi. su tutup gerginleştirir düşüncesindeyim. ben bir de pilav için pirinç ıslatılır ya; ıslandıktan sonra süzülen su çok mineralli ve cildi besliyor. yüzümü iki gün o suyla yıkıyorum harika oluyor. tabi temiz cilde yapılması gerekiyor

Bembeyaz yüzüm kıpkırmızı oLdu napcam şimdi ben annem de yapma demişti birazdan dersaneye gitmem lazm ama bu yüzle nasıl gidicem of yaa Beyaz tenLiler yapmasııııın

bende iki defa denedim kizlar. ilkinde sadece yuzum yumsacik oldu.zemuszemus ikincisinde kizarikligimda gitti. ciltten cilde degisiyo okudugum kadariyla. yinede bikere denemekte fayda var. kasinti olmuyosa bence devam guclubacismile

canım sürüp bekliyor musun peki?
kızlar bu tarz ürünleri sanıırım alerji ihtimaline karşılık test etmeliyiz..mesela 1 damladan biraz fazla tek bi yere sürelim..sonuca göre yüzümüze süreriz.. yerimseniben saç byalarında tavsiye edildiği gibi. olabilir belki a.s bazı arkadaşlara yaramamış mesela çok üzüldüm senağlama

hergün yapıyomuyuz bu patates maskesini? gözaltı morlukları için pürenin içine bal koyulup gözlere sürülüo die duydum ama bilmiyorum yine nasıl olduğunu..

çok uzun iş. ayrıca bu tarz şeylerin çok da işe yarayacagını sanmıyorum.patates sür mermer gibi ol. mantıklı geliyor mu bu size

şu anda beni böyle birinin görmesini hiç istememmmm :) köpeğim bile tuhaf tuhaf bakıyor,yüzümdeki posa patateslerine :)

ben robotta çektım ve sanırım suyunu fazla sıktım:)deil yüzüme yapışması kmıldamak imkansız yuzumun cok ferahladıgını hıssdıorum acaba hergun yapsam bronzlaşirmıyım

Doktara git sana göre bir hap verirler inan hiç bir şeyin kalmıyor vwe çok güzel oluyor 24 yaş hiç bir şey tam fayda etmez en fazla 6 ayda harika cildin olur ve uğraşmasız...vereliniortak
arkadaşım svılcelı cıltler için reakutan(ısmı bıraz faklı olbılır tam hatırlamıorum)benım arkadasımda 24 yasında sıvılcelerıne bı turlu çözüm bulamadı bu ılactan sonra gectıo ve yüzü ınanılaz sıvılcelıydı emınım senınde işine yarıcaktır:)

hiç yapmadım ama patatesin leke çıkarmada etkili olduğnu biliyorum sanırm cilttede aynı etkiyi gösteriyor teşkrler bilgi için...alkisalkisalkis

yahu birtek patatesmi başka yokmu mesela yumurta akıda gergin ve parlak yapıyo.tozşekerle karıştırdığında..dışarı çıkmadan uygulanabilir.söyleyim dedim.belki lazım olur:)

burdan okudugumdan beri haftada bir yaptım hemen hemen cildimle ilgili sorunum yok çok şükür alerji filanda olmadım cilt yapısı işte kişiden kişiye degişiyor. alerji yapan arkadaşlara geçmiş olsun diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…