patates tepmadım him. bazen soyduğum kabukları iç taraflarından sürdüm yüzüme. nişastanın büyük rolü var tabi. su tutup gerginleştirir düşüncesindeyim. ben bir de pilav için pirinç ıslatılır ya; ıslandıktan sonra süzülen su çok mineralli ve cildi besliyor. yüzümü iki gün o suyla yıkıyorum harika oluyor. tabi temiz cilde yapılması gerekiyor
arkadaşım svılcelı cıltler için reakutan(ısmı bıraz faklı olbılır tam hatırlamıorum)benım arkadasımda 24 yasında sıvılcelerıne bı turlu çözüm bulamadı bu ılactan sonra gectıo ve yüzü ınanılaz sıvılcelıydı emınım senınde işine yarıcaktır:)Doktara git sana göre bir hap verirler inan hiç bir şeyin kalmıyor vwe çok güzel oluyor 24 yaş hiç bir şey tam fayda etmez en fazla 6 ayda harika cildin olur ve uğraşmasız...vereliniortak
hiç yapmadım ama patatesin leke çıkarmada etkili olduğnu biliyorum sanırm cilttede aynı etkiyi gösteriyor teşkrler bilgi için...alkisalkisalkisİki patatesi rendenin en ince bölümünde rendeleyin. Suyunu sıkın ve bununla yüzünüzü yıkayın. Geriye kalan posasını gözaltlarına ve burun üzeri de dahil olmak üzere yüzünüze yayın. Cilde yapışıyor, düşmüyor, rahatlıkla işinizi yaparken yüzde duruyor.
Yarım saat sonra yüzünüzü temizleyin, pürüzssüz ve mermer gibi bir cildiniz olacak. Sivilceyi engelliyor, ciltteki kırmızılıkları ve gözaltı morluklarını yok ediyor. Burun üzerini tertemiz yapıyor. Dinlenmiş bir görünüm veriyor.Özellikle dışarı çıkmadan evvel yapılınca , sanki yüze pudra sürmüş gibi oluyor. Bunu hergün yapmak çok faydalıdır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?