Maske Tarifleri Mermer gibi bir Cilt için

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
patatesi bende denemek istiyorum birde aç karnina ilik su sirke bali ama evde elma sirkesi yok :))))

hanımlar elma sirkeli ballı suyu şiddetle öneririm çünkü ben 15 gündür uyguluyorum inanın ne bir şişkinlik,ne bir vücut ağırlığı hiç bir şey yok,akşamları da yatmadan limonlu su içiyordum şimdi ramazan dolayısıyla bıraktım sanki vücudum tüy gibi hafif oluyordu,sirkeli suyu şimdi sahurda içiyorum..bununla ilgisi varmı bilmem ama eskiden boynum sırtım ağırırdı şimdi o da yok,birde cildim parlıyor artık cansızlığı kalmadızemuszemus..zayıflamak isteyenler için de çok iyi..bence deneyin derim..alkisalkisalkis

çok sayfa var hepsini okuyamadım mutlaka cevap yazılmıştır ama patatesi yüzde bekletme süresi ne kadar ? bi de suyunu çıkarmak için sadece elimizle sıkıyo muyuz patatesi ?

bu acaba yağlı ciltelere mi iyi geliyor?

benim cildim karma...t bölgesi hafif yağlı diğer yerler normal...bi zararı olur mu acaba,kurutur mu cildi mesela?

Canlarım ben patatesler kuruyana kadar bekletiyorum.yarım saat 1 saat.önce rendeliyorum.sonra sıkıyorum suyunu ama cok sıkmayın bence yüze yapışma konusunda sorun yaşanyo yoksa.sonra yatıyorum yere yüzüme yapıştırıyorum.birazcık bekliyorum 5 dk falan,yüzüme yapışmış oluyo,dökülmüyo,ve bekliyorummm,sonuç gercekten güzel.kurutma falan yapmıyor ,aksine yumuşacık oluyor yıkadığım zaman.Vee pudralı gibi bi ciltt :)) deneyin bence arkadaslar 1 kez öyle karar verin kaydirigubbakcemile5

tamam gerçekten pudralı gibi yapıyo ama o kadar kalıcı bişey değil sadece bi kaç saat sürüyo

tamam cildi temizliyodur ama düzenli yapmak içinde çok zahmetli ya

patatesin gözdeki yorgunluğu aldığını biliyordum,morluklara iyi gelebilir hakketten mantıklı,deneyelim bakalım..

ya bende yaptım kaç zamandır yüzümde olan we naparsam yapıyım bi türlü kurtulamadığım bi siwilceden kurtuldum hemde ilk seferde muhteşem bişi bu çooook teşekkürlerrrrkaydirigubbakcemile5a.s. herkes denesin ya

ben dün akşam yaptım, gerçekten faydalı... burnumun üstündeki siyah noktalar bugün yok:) pudra bile sürmedim... yıkadıktan sonra su bazlı nemlendirici sürdüm iyi geldi....

dün denedim cilt gerçekten berraklaşıyor. şuan yine suratımda, bir hafta boyunca hergün deneyeceğim Bakalım ben söylemeden çevremdekilerde farkedip bana söyleyeceklermi... Kesinlikle sizinlede paylaşırım kızlar

şimdi yıkadım cildim pürüzsüzleşti ama gün ışığında bakamadığım için beyazlattımı tam anlayamadım ama bi berraklık geldi. bi kaç kez daha yapmam lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…