Maske Tarifleri Mermer gibi bir Cilt için

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
merhaba
bende yapıyorum bunu j-harika bir ton veriyor yüze birde gerçekten bebek cildi gibi oluyor cilt sivilceleri de küçültüyor

Bende uygulamak isityorum fakat uygulayanlar nasıl denediler anlatabilirler mi?
Peeling etkisi var mı bunun

Arkadaslar, ben size mukemmel bir urun sunacagim. Evde kolaylikla yapabileceginiz organik bir peeling. Ceviz Kangu ile Peeling. Urun kozmetik sektoru icin yuvarlatilmis, tozdan arindilmis, sterilize edilmistir. Yurtdisindaki bircok kozmetik markasi peelingde artik ceviz kabugu kullaniyor. Organik ceviz kabugu temin etmek icin benimle irtibata gecebilirsiniz.

Bende deneyecegim şu patatesi bakalım inşallah güzel olur :)) birde bu patatesi yuvarlak dilimleyip buzdolabinda 5 dakika bekletip ağrıyan başınıza koyup tülbent ile baglarsaniz agrinizada birebir :)

ayyyy! teşekkürler cnm!

denendi, onaylandı =)
gerçekten mükemmel. siyah noktaları burun bantlarından çok çok daha iyi temizliyor.

Yarın ilk iş bunu uygulayacam. Maşallah herkes memnun kalmış. Bakalım nasıl olacak

tarifi denemek istiyorum üstelik gecenin bu saatinde :)

karma cilt tipine sahibim.dun yaptım 1 tane patatesı soydum rendeledım suyunu sıktım sonra pamukla suya batırıp yuzumu sıldım gerıye kalan suyunu posasına döktum yuzumde rahat kalsın dıye.30 dk posası yuzumde kaldı yıkadıgımda burnumda sıyah noktalar yokdu.sabah erken kalkmama ragmen cıldım daha guzel

bende dün sabah yaptım kızarttı cildimi.yarım saat fazlamı ğeldi diye dusundum. ama aksama kadar gectı kızarıklık pazar gunu oldugu içinde ewde atlattım. bırdahakı sefer daha az tutmayı düşünuyorum

vay süper bişey demek ki ben de denicem hehehe

akşam denerimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…