Maske Tarifleri Mermer gibi bir Cilt için

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

sao lcanım çok saollllllllllllllllll

hemen denicem bende herkes memnun kalmış denemekte fayda var sonuçları merak ediyorum nasıl bir değişim olacak bakalım :))

konu açılalı 4 yıl olmuş ve halen aktif bu maskeyi hemen bu akşam deneyeceğim ve bende sonucumu yazacağım

şu an yüzümde ve benim dökülmedi, sanırım dökülen arkadaşlar suyunu fazla sıkmadılar. bi de ben yüzüm nemliyken sürdüm, suyu tam kurumadan. birazdan yıkıcam ve size dönücem

şimdi yıkadım, çok güzel oldu cildim. parlıyo, sivilcelerin kırmızılıkları belirsizleşti kızlar tavsiye ederim :)

benim bi aralar favori maskemdi. haftada 1 yapardım. kötü bi etkide bırakmamıştı cildimde. ama tabi ciltteki sorunlara geçici rahatlatma sağlayan alternatifler bunlar.1 yıldır sivilce izlerim vardı yüzümde, şu an hamileyim. nası oldu anlamadım izlerde farkedilir bi azalma var? acaba vitamin haplarımı iyi geldi bilmiyorum ki?:)

kızlar bende haftada bir karbonat maskesi yapıyorum tarifi 1 yemek kasıgı karbonat 2 cay kasıgı seker biraz limon ve bal bunları karıstırıp yüzünüze sürün ve 40 dk bekletin sonra yıkayın ben faydasını gördüm onun dısında gül suyuyla hergün yüzümü temizleyip birer gün arayla susam yagı ve argan yagı sürüyorum cildimi inanılmaz parlattı özellikle susam yagını herkese öneririm cildiniz yaglı ve sivilceli olsa bile cünkü cildin nem oranını ayarlıyor ayrıca hergün en az 1.5 lt su en önemlisi sanırım

Deneyen herkez memnun bende suan deniyorum yüzümde duruyo on dk sonra yikicam bakalım ilk yapista faydasını görenlerden mi olcam :):):)

Valla yorumları okudukça yapasım geldi üşenmedim kalktım yaptım. Yalnızca burnuma ve göz altlarıma posasını yapıştırıp yarım saat bekledim ve yıkadım. Gayet iyi oldu hatta şimdi ablama yaptırdım onun cildi benim cildime nazaran daha yağlı, sivilcli ve çilli asıl merak ettiğim çiller üzerinde bir etkisi var mı? Eğer sonuç alabilirsek yine yazıcam Bence yapın ne de olsa doğal bir şey

bu benimde arada uyguladığım bir tariftir en azından doğal birşey tavsiye ederim kızlar :)

bunu haşlamıyacagız degılmı

arkadaşlar ben de evde bakım delisiyim lakin yaptıklarımdan pek sonuç alamamış da birisiyim evde kendim tonik yaptım ve sonuç mükemmel :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…