Maske Tarifleri Mermer gibi bir Cilt için

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
bende anlamadim. belkide kendiliginden cikiyordur suyu. veya rendeledigin patatesleri elinle sık.CADIARZU

kizzlarr :) vay bne su patates baya iyi geliyor sanirim...yorumlarinizi okuduktan sonra...ya bende denicem sonra....ama soyle sivilceleri aninda cikarsa iyi olur oyle bisi yapiyormu ...veya siyah noktalari...

diğer bi konuda havuç demişlerdi şimdi patates şutarafagitti manavlar zengin olacak desenize :dance:

aynen valla....ya ben denedim patatesi hic fayda etmedi benim yuzume :( tuh ya....bide havuc mu denesem acceb...bir suru denedim...ama saolun yinede ;) belki ilk denegigim icin faydasini goremedim :P bi kac gun uygulim en iyisi....YAAA ARKADASLAARR CUMARTESI GUNU ARKADASIMIN KINASI VAR...YUUZMDEKI SIVILCELER VE SIYAH NOKTALARDAN ACILEN KURTULMAM LAZIM....HEMEN YOK EDILEN BI FORMUL VARMI ACABA

kızlar vallaha heycanlandım şimdi benim herif uyuyo uyanmadan hemen yapmam lazım hergün bir maskeyle çıkıyom karşısına ilk başta acayip acayip bakarken şimdi getir banada sür sen genç kalacan ben yaşlanacam ne yaparsan banada hazırla diyo karı koca maskelenip oturuyoz hoş oluyo valla

yarında ben denim bari. yaptıktan sonra güneşe çıkılsa bi sorun yaratırmı zaten lekeliyiz hepimiz, bide 3 5 tane daha eklenmesin

yaaa arkadaslar varrrya...bu patates gercekten iyiymis yaaa...cok sagolun :) dun aslinda pek fayda etmis gibi durmuyordu...ama sonradan aynaya baktim gercektende fayda etti....dunde kuzenime sordum yuzumde bi degisiklik varmi diye...oda bilmem...sanki yuzun beyazlamis...degisik geldi falan dedi...ay hergun uygulayacagim insallah :)

az önce bende denedim, ne yalan söylim çokta inanarak yapmadım ama gerçekten gözle görülür bi değişiklik yaratıyo fırsat buldukça yapıcam :teytey:

selamlar, ilk mesajım ve tesekkur etmek icin gonderiyorum.

dun gece denedim..mıuhtesem bisey bu..sabahki cildim pırıl pırıl kaldı ki bu sabah cok erken kalkmak zorunda kaldıgım halde...
denemeyen arkadaslar hemen mutfagaa :)

aynen valla....ya ben denedim patatesi hic fayda etmedi benim yuzume :( tuh ya....bide havuc mu denesem acceb...bir suru denedim...ama saolun yinede ;) belki ilk denegigim icin faydasini goremedim :P bi kac gun uygulim en iyisi....YAAA ARKADASLAARR CUMARTESI GUNU ARKADASIMIN KINASI VAR...YUUZMDEKI SIVILCELER VE SIYAH NOKTALARDAN ACILEN KURTULMAM LAZIM....HEMEN YOK EDILEN BI FORMUL VARMI ACABA

sivilcelerin için bi fikrim yok ama siyah noktalar için her zaman denediğim ve faydalı sonuç aldığım bi tarif önerebilirim.kaynamış suyu bi kaba koy içine bir tutam toz nane at,başına bi havlu geçir ve buharını yüzüne tut (çok yaklaşma yanarsın jeyyar )5 dakika kadar bekle,ardından ılık suyla siyah noktalarının bulunduğu kısmı masaj yaparak ve hafif sertçe yıka.ardından beze yada poşete sardığın buz kalıplarını yüzünde gezdirirsen hem kan dolaşımın hızlanıp cildin canlanır hemde gerginleşir.ve en son nemlendirici sürüp işlemi bitirebilirsin.umarım faydasını görürsün cnm.kal sağlıcakla a.s.

maskeyi bende yaptım ama bende öyle amn aman bi etki olmadı :(
belki de cilt tipine göre farklılık gösteriyodur
kötü de olmadı tabi ama dediğim gibi bi fark da olmadı

tam 2 yıldır cildime uyguladığım maske süper birşey.herşeyin doğalından yana olduğum için hafta bir kere yaş ekmek mayasını az bir su ile yumuşatıyorum ve cildime sürüyorum kıvamını krem ayarı yapıyorum bu yüzümde 15 dk gibi duruyor ve ılık su ile yıkayarak nemlendirici sürüyorum.Yaşımdan 10 yaş genç gösteriyorum cildim ise inanın gerçekten mükemmel diyecek gibi ve bunu ben yaş maya ile yaptığım maskeye borçluyum.Daha ile yaptığınızda ciltteki canlılıktan memnu kalacaksınız.her yaştaki kişi uygulayabilir.Bir yerde okuduğuma göre 30 yaşa kadar iki haftada bir ondan sonraki yaşlarda her hafta uygulamak daha yararlı imiş.Güzel bayanlar lütfen bunu deneyin...

canım maya miktarı ne kadar acabaa.s.

Arkadaşlar hamur mayası benimde zaman zaman denediğim bi şey.
Ben çiğ sütle yapmaya çalışırım,bulamazsam su koyarım.
Bildiğim kadarıyla mayanın içinde E vitamini bol miktarda var.
Deneyince göreceksiniz ince kırışıklarınız ilk denemede açılıyor.
Ben tembel ruhlu olduğum için düzenli yapmıyorum :çok üzgünüm:ama yinede yaşıma göre neredeyse hiç kırışığım yok.:teytey:

evet ya maya miktarı ne kadar acaba bende denemek istiyorum,daha önce de faydalı olduğunu bi çok kez duymuştum

Back
X