Maske Tarifleri Mermer gibi bir Cilt için

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
İki patatesi rendenin en ince bölümünde rendeleyin. Suyunu sıkın ve bununla yüzünüzü yıkayın. Geriye kalan posasını gözaltlarına ve burun üzeri de dahil olmak üzere yüzünüze yayın. Cilde yapışıyor, düşmüyor, rahatlıkla işinizi yaparken yüzde duruyor.

Yarım saat sonra yüzünüzü temizleyin, pürüzssüz ve mermer gibi bir cildiniz olacak. Sivilceyi engelliyor, ciltteki kırmızılıkları ve gözaltı morluklarını yok ediyor. Burun üzerini tertemiz yapıyor. Dinlenmiş bir görünüm veriyor.Özellikle dışarı çıkmadan evvel yapılınca , sanki yüze pudra sürmüş gibi oluyor. Bunu hergün yapmak çok faydalıdır...

ben denedim burnumun üzerindeki siyah noktalar gitti sanki ama sonra yine çıktı.başka değişik bişe yok:1no2:

bende mayalı atrifi bugün yaptım pek bişe degişmedi ama 2 haftada bi ayparsam faydasını görrüm heralde

Umutsuzum :teytey:

Bu maya maskesi bence ayri bi topic hak ediyor, acabilirmisin? Hem sorularimizi yazariz, hemde denedikden sonra sonuclari.
:smiley-cool:

eve gidince bende deneyeceğim inşallah. yüzümdeki yağlanmaya da iyi gelir umarım. yağlanma içinde bir bilgisi olan var mı? yağlı bir cilde sahibim ve yüzüm aşırı derecede yağlanıyor. elimi yüzüme değdirdigimde sivilce çıkıyor bikaç saate kadar:( yardımcı olabilirseniz çok sevinirim:)

mayalı tarifi ben de bir ara gözaltı morluklar için denemiştim bir kaç kez ve çok iyi gelmişti,çevremdekiler bile farketmişti cildin ne kadar güzelleşmiş diye,
daha sonra unuttum bir daha yapmadım bu akşam eve gidince patatesli maskeyi,yarın sabah kalkınca da mayalı maskeyi yapacağım

yaşasın doğal maskeler :hooray:

Mayalı maskeyi denedim bu akşam.Benim cildim hassas olduğu için biraz kızarttı ilk başta çıkarınca ama sonra geçti kızarıklık.Ama sanırım ince sürmek lazım ve 15 dak. geçirmemek lazım yani en azından hassas ciltler için benim gibi.İlk defa yapmayla bir şey değişmez tabi düzenli yapmak lazım.Bunu bizimle paylaşan arkadaşa teşekkrü ederiiinma.s.

Kızlar akşam eve gidince duştan çıktıktan sonra patatesli maskeyi yaptım,patatesleri suratıma ayaktayken yapıştıramadım,yatağa uzanıp elime küçük bir ayna alıp o şekilde yapıştırdım,yarım saat kadar beklettim..
uyumadan yarım saat önce de yaş mayalı maskeyi yaptım,sabah kalktığımda cildim çok güzeldi,özellikle yaza girerken böyle bir şeye ihtiyacım vardı :sm_cool:

her sayfada birkaç arkadaş bronzlaştırıyormu diye sormuş hep bu patates maskesi..maskeyi veren lila arkadaşımız bu soruyu cevaplandırmamakta inatçı heralde =)
bende soruyorum hep yapıyorsun galiba lila bu maske teni koyulaştırıyormu ?????

bende denemiştim biryerden okuyp arkadaslar.yüzüm yumusacık oldu.tabi düzenli yapmak gerek.kararma olacagını sanmıyorum ama çok kullanılırsa bilmiyorum tabi.bide zaten onun posası beyazlıyor yüzde.un sürmüş gibi oluyor.beyazlıyor sanki cilt.birde bi rahatlama geliyor yüze.sürekli kullanmaya başlayacagım bende.yazarım sonuçları.

YORUMLARI OKUDUKÇA İŞYERİNİ BIRAKIP EVE GİDİP MASKEYİ YAPMAK İSTİYORUM ÇOK MERAK ETTİM YA Bİ İŞE YARASIN PATATES DÜKKANI AÇARIM hihoyyyt

arkadaşlar bişey romak istiyorum lütfen cvp verin patatez bronzlaştırıyo mu bn beyazlamak istiyorum bi de acaba patates yüzdeki tüyleri fln besler mi bi de son olark ciltteki gözeneklere ii geliyo mu yardımcı olursanız çook çook sevincemyerimseniben

İki patatesi rendenin en ince bölümünde rendeleyin. Suyunu sıkın ve bununla yüzünüzü yıkayın. Geriye kalan posasını gözaltlarına ve burun üzeri de dahil olmak üzere yüzünüze yayın. Cilde yapışıyor, düşmüyor, rahatlıkla işinizi yaparken yüzde duruyor.

Yarım saat sonra yüzünüzü temizleyin, pürüzssüz ve mermer gibi bir cildiniz olacak. Sivilceyi engelliyor, ciltteki kırmızılıkları ve gözaltı morluklarını yok ediyor. Burun üzerini tertemiz yapıyor. Dinlenmiş bir görünüm veriyor.Özellikle dışarı çıkmadan evvel yapılınca , sanki yüze pudra sürmüş gibi oluyor. Bunu hergün yapmak çok faydalıdır...

ciltteki kırmızıkları alıyor demişsnz yha bnm günşte uzun süre kalmmdan kaynaklanan kırmızıklarda gider inş deniyecem:utangac:

Benden size küçük bir tavsiye,hangi maskeyi yaparsanız yapın,yıkarken pirinç suyu ile yıkayın,cilde birebir iyi geliyor,beyazlamada sağlıyor uzun süre kullanımda:)

ben bunu göz altı morlukları için yapmıştım patatesler yüzümde 10 dk kalınca göz altımda kararmalar oluştu. çok berbat bi görünümdü. bir daha patatesi haricen değil dahilen kullanmayı yeğlerim. kızartma olur haşlama olur yemek olur farketmez ama cilt üzerine bi daha asslaaaaa tecrübeyle sabit

Gözaltı morlukları için buğday yağı demişlerdi aldım bugün.Bi de aktara gitmişken dayanamayıp limon sabunu aldım siyah noktalara fln ii geliyomuş.Bi de çilek aroması aldım gözenekleri sıkılaştırıp cildi nemlendiriyomuş.Pasta esansı olarak da kullanılıyomuşhihoyyytAklıma gelmişken denim ya pasta yapacam şimdi isteyen var mı??cokacimcoook

Back
X