Maske Tarifleri Mermer gibi bir Cilt için

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
ayy çok mantıklı patates soyduktan sonra ellerim hep bembeyaz oluyodu acaba yüzümde de aynı etkiyi yaparmı die düşündüyodum vayy bee denemek lazım gerçekten çokk teşekkürler

Canım uzanarak patatesleri yüzüne koy öle yapışıyo başka türlüde olmuyo zaten:roflol:[/QUcanım yatarakta yapınca koynuma doluyo:roflol:

ayy allahj aşkına ne güldüm ne güldüm şu an enim suratımdada war
boynumda tabak tek elle yazıyorum. çok komikti ya gözlerimi zot açıp kapıyorum yarım saat sonra inşallah yazarım gelişmeyi bakalım nolcek

dün yazamadım ama bu gün burdayım.. eşim işten geldi. beni görünce salak salak diye tekrar etti
sonrada avatardaki kızım beni görünce ağladı. eşim yemekte ne war dedi sonrada kendi cewapladı senimi yiycez ama sonra gerçekten yüzümün rengi açıldı taş gibi bi görünüm werip yumuşacık yaptı

ya lütfen biri cvp versin bronzlaştırıyo mu beyazlatıyo mu bn beyaz olmak istiyorum yhaa:1no2:

İki patatesi rendenin en ince bölümünde rendeleyin. Suyunu sıkın ve bununla yüzünüzü yıkayın. Geriye kalan posasını gözaltlarına ve burun üzeri de dahil olmak üzere yüzünüze yayın. Cilde yapışıyor, düşmüyor, rahatlıkla işinizi yaparken yüzde duruyor.

Yarım saat sonra yüzünüzü temizleyin, pürüzssüz ve mermer gibi bir cildiniz olacak. Sivilceyi engelliyor, ciltteki kırmızılıkları ve gözaltı morluklarını yok ediyor. Burun üzerini tertemiz yapıyor. Dinlenmiş bir görünüm veriyor.Özellikle dışarı çıkmadan evvel yapılınca , sanki yüze pudra sürmüş gibi oluyor. Bunu hergün yapmak çok faydalıdır...

mantıklı geldi paylaşımın için teşekkür ederiz............

denincemhihoyyyt

Geçer canım üzülme.Ben de yoğurt limon karbonat maskesini yaptıktan sonra domates gibi olmuştum eski halime döndüm sonra ama

arkadaşlar bu patatesi kabuklarıyla rendilecez dimi suyu yüzümüze geriye kalan püresinede cildimize yapıştırcaz doğru anladım dimi yalnış yapmıyayım bide kaç dakika bekleticez

kızlar hemen duş aldım ve nemlendirici sürdüm sonra eski haline döndü yüzüm.
ilginiz için tşk:1hug:
hayatımda ilk kez maske yaptım ve çok korktum kötü olacak diye.neyse ki sorun olmadı:lepi:

benmde cildim kızarık yani sivilce izleri var kırmızı kırmızı küçük.
acaba bi etkisi olur mu ? yapmalı mıyım ?
geçirir mi sizce ?

Benim de sivilce izim vardı kocaman bi tane ama hiç bişe yapmadı.tabi tek sefer yapmamdan kaynaklanmış olabilir:)Ama tahriş olmuş cilde yapmayın yumurta şeker maskesini yaptıktan sonra bunu yaptım burnum yanaklarım kıpkırmızı oldu.nemlendirici de süremiyom iice kızartıyo die jojoba yağı sürdüm.of ya tam kokoş oldum:DAma cidden işe yarıyo

Son düzenleyen: Moderatör:
bende denedim bugün bu patates maskesini..bikere patatesleri yüze yapıştırmak gerçekten ölümm..durmadan düşüp durdular ewin her tarafı patates oldu bende en sonunda yatarak yaptım öleee kımıldamadan durdum düşmesin die:roflol:sonrada pek bi fark göremedimm kızarıklık mızarıklık hala war tamam ilk seferde hepsi yok olmicakta ne bilim yumuşaklık pürüzsüzlükde de bi fark yok gibi geldi bana:uhm:bu maskeyi ne kadar sıklıkla yapmamız gerekiyo ki??

rocker_girl beyazlatır mı bnılmıyorum ama patatesın rengı sarı , mantıken beyazlatmaması lazım . ben d bronzlasmak ıstemıyorum .. bu arada cıkardım sımdı maskeyı .. gozeneklerımın belırgınlıgı bıraz gtmıs sankı , ama içine patates suyu doldugu ıcın olablır:)

cıldımdekı kızarıklıklar gecmedı aksıne kızardım , alerjı mı yaptı ne :( sanırımö bı daha yapmıcam ya :)
çok teşekkürler canım en iyisi bende yapmim nolur nolmas geçmiş olsun:teselli:

Bi maskeyi bütün yüze yapmadan önce çenenizin altına fln yapın da allerjiniz var mı yok mu anlayın bence önce.Ben bi krem sürmüştüm bi haftakötükedihüso<=aha böle gezdimsenağlama
zaten maskenin uzun süreli bi etkisi yok tek seferde, daha çok yapınca nolur bilmem de akşam yaptım sabah bi baktımki eski augen auf olmuşum:)

Son düzenleyen: Moderatör:
yaww bu patates çok zor yapışıyor :bbo:

5-10 dk.sonra çıkarıp bakıcam ne durumda die

ama aynadaki görüntü çok komik :roflol:

Back
X