Mersin///33

iyi geceler kızlar
nabersiniz
ben işten fırsat bulupta hafta içi pek gelemiyorum. napıyosunuz bakalım.

hoşbulduk mis kokulum ev sahipliğin için teşekkür ediyorum canım :)
bu dediğiniz dr u duydum özel çalışıyor sadece degilmi eger tahmin ettiğim yerse devlet hastanesi karşısı ikinci kat epey gidip gelen var ama dr un hakkında hiç bir şey duymadım bana onu öneren arkadaşlar olmuştu bir sorayım bakalım
hayırlısı olsun diyorum
iyi günler herkeseeee

ne demek ebrulum,keşke sayımız daha da artsa topikte
herkes iyidir umarım

arkadaşlar merhaba.aranızda anamurlu olan var mı? varsa eşim anamurlu ve 3 sene sonra oraya yerleşmek istiyor.gezdim beğendim ama yaşamak farklı.sizce anamurda yaşam nasıl?yerleşmeyi kabul etmeli miyim?aslen sakaryalıyım.bursanın köyünde mecburi hizmetten dolayı oturuyoz.cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

haklısın sinek küçüktür mide bulandırır dün işe başlamam için çağırıldım ama başalayamayacağımı söyledim yani içime hiç sinmedi zaten başlasaydımda hiç verimli olamayacaktı süreli tedirgin olucaktım kendimi işe veremeyecektim neyse kabul etmedim rahatladım ama yine iş aramaya devam Allah banada benim gibi iş derdinde olanlara kolaylık versin çok teşekkür ederim a.s.

ebrucum ben de seni öpüyorum canım :)
oyacım hayırlısı olsun

ebrular karışcak desenize :))))))))
canım ben 31 yaşındayım evli ve iki çocuk annesiyim eşimden dolayı mersinliyim 12 senedir mersindeyim işte bu kadar calışmıyorum ev hanımıyım başka ne diyeyim ki:)))))
anamuru soran arkadaşa da anamur güzel sakin sessiz aslında yaşanılabilecek bir yer lakin çok uzak be gülüm arkadaşlar daha iyi bileniniz varsa anlatsın anamuru arkadaşa yardımcı olaım :)
kızlar iyi günler herkeseee
miskokulum tekrar sagol canım

Son düzenleme:
selam kızlar
haftaiçi yoğun oluyorum bakma fırsatım pek olmasada vakit bulunca ancak bir selam verebiliyorum
umarım hepiniz iyisinizdir

gene ihmal edilmiş topiğimiz kızlar fırsatım olmuyor girmeye ilk fırsattta merhaba demek istemdim size yeniden hoşgeldin o zaman melihmelis:)

oyacım bende hala iş arıyorum inşallah bulursun iyi etmişsin reddetmekle o işi. kızlar nezaman biticek ya bu yağmur bunaldım

paress burası da epeydir yağışlı,inş bugün yağmaz da dışarı çıkarırım oğlumu

selam kızlar
bebişim hasta (( gelemedim o yüzden. sizler nasılsınız??
tubicikte hiç gelmez olmuş.
melihmelis sende hoşgeldin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…