woma sen alıştınmı şeker??
oya hayırlısı olsun bakalım. çocuk varmıydı senin?
bu arada bakıyorumda herkes firarda.
ebru türkiye turunda
tubicikte gelmiyor bayağıdır. onun doğum ne zamandı aceba?
tubicik kıs nerde doğum yapacaksın. erdemlide yaparsan gelirim ziyaretine
günaydın bayanlar
oyacım görüş bebe malesef öyle,ben de duymuştum.İnşallah iyi ve bol paralı bir işe girersin
sibelcim sen nasılsın?
günaydın
Herkese hayırlı günler dilerim tekrar hoşbuldum
bende malesef henüz çocuk yok ama bende çok isteyenlerdenim
evet ilk günlere göre gayet iyiyim şuanda alıştım yani ama hala kaybolma korkum var
bende iyi gibiyim işte canım hastayım biraz
canım yeni evlisin sende evliliğin tadını çıkar bence çocuk sonraki iş bana göre :)yerimseniben
crescentmoon ebru hoşgeldin canım anlat bakalım nerelere gittin??
oya hayırlısıyla Allah gönlüne göre verir inşallah canım.
sibel mersinde kaybolmazsın kıs. iyice bi öğren hakverirsin bana. şimdi büyük ve karışık gibi gelirde, öğrendikten sonra çokta karışık olmadığını anlarsın
marbley hoşbuldum canım ankaradan başladık tatlım dolaşmaya.kırıkkale, yozgat, çorum,amasya,tokat,ordu dolaştık gittiğim yerlerden otelden başka bişey görmedim zaten eşimi özlediğim için gitmiştim gezmeye değil.ben otelde kalıyordum o işini hallediyordu sonra yola çıkıyorduk başka bir şehirde başka bir otele...son hafta rizeye geçtim kuzenim var orada yılbaşını orda geçirdim 22 saatlik bir yolculuktan sonra evime gelebildim yolda hiç uyumadım yorgunum ama halada uykum yok.
mersini çok özlemişim bu arada kıymetini bir kez daha anladım yaşadığım yerin. sizler ne yapınız görüşmeyeli?
oya sende hoşgeldin aramıza..
ay hilal keşke öyle bir imkanımız olsa tatlım ya kendimi iki gündür feci yalnız hissediyoru yalnızlıktan nefret ediyorum yainsanın canı yemek bile yemek istemiyor.
burçinciğim haklısın hiçbir yer gözümde yoktu zaten önemli olan onun yanındda olmak.sen nasılsın kağancığım nasıl.büyümüştür iyice.
sibel hasyatdın nasıl oldun?
oya sende kaçma bir yere hep gel genelde biraz takılıp uğramıyor kimse onlardan olma olurmu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?