Mersin///33

kırıkkaleden merhaba kızlar..
ebru türkiye turunda :) hilalciğim nete girme fırsatı bulduğum anda yazarım size.
kendinize iyi bakın öpüyorum sizi.

herkese merhabalar ben mersinli değlim ama 2 hafta oldu mersine taşınalı eşim mersinde büyümüş ama 10 senedir bursada yaşıyordu ben bursalıyım orda tanıştık evlendik ama bursa büyük şehir pahalı şehir yaşaması zor birde eşimin bütün akrabaları mersinde olunca bizde buraya taşındık iyikide taşınmışız ben çoook sevdim mersin

kızlar hepinizin yeniyılı kutlu olsun.
oyademir h.g. tatlım. topiğede devamlı bekleriz.
tanıt az biraz kendini

kızlar hepinizin yeniyılı kutlu olsun.
oyademir h.g. tatlım. topiğede devamlı bekleriz.
tanıt az biraz kendini

hoşbuldum..
dediğim gibi aslen bursalıyım sadece 2 haftadır mersinliyim ama iyikide öyle olmuşum çook güzel anlatılmakla bitmeyecek bir şehir mersin ama malesef daha hiç bir yeri bilmiyorum eşim yada kaynanam olmadan bir yere gidemiyorum peköğrenmeye zamanım olmadı buraya geldim bir haftada iki ev değiştirince taşınmaktan temizlikten başka bir şey yapamadım artık inş bundan sonra öğrenicem bir yandanda net üzerinde iş arıyorum

canım ismin oyamı?
ne mezunusun ne gibi bir iş arıyorsun??

evet adım oya malesef lise terkim bursada sekreterlik ve tezgahtarlık yaptım yine aynı tarzda işlere bakıyorum aslında mersinde görş bebe diye bir mağaza var eşimin dayısı oranın sahibiyle arkadaş ama burda tanıdığım komşulardan falan hiç iyi şeyler duymadım yanı 12 saat 450 tl maaş ssk yokmuş öyle duydum bir kişi olsa umursamamda beş altı kişiden duydum ne kadar doğru bilmiyorum gerçeği söylemek gerekirse aklımda daha çok sekreterlik var ama bu krizde iş ayırma gibi şansım yok

slm kızlar iyi akşamlar yeni yılınız kutlu olsun ayacığım sende benim gibisin desene bende yeni geldim mersine :) hoşgeldin

woma sen alıştınmı şeker??
oya hayırlısı olsun bakalım. çocuk varmıydı senin?
bu arada bakıyorumda herkes firarda.
ebru türkiye turunda
tubicikte gelmiyor bayağıdır. onun doğum ne zamandı aceba?
tubicik kıs nerde doğum yapacaksın. erdemlide yaparsan gelirim ziyaretine

günaydın bayanlar
oyacım görüş bebe malesef öyle,ben de duymuştum.ınşallah iyi ve bol paralı bir işe girersin
sibelcim sen nasılsın?

günaydın
Herkese hayırlı günler dilerim tekrar hoşbuldum
bende malesef henüz çocuk yok ama bende çok isteyenlerdenim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…