Mersin///33

selam
senin mesleğin nedir nasıl bir iş arıyorsun
herkese iyi akşamlara.s.

okunmuş bi meslek yok tatlım ama yönetilicilikten tutta danımmaya kadar çok iş yaptım. şimdi ne iş olsa yaparım pozisyonundayım resmen çok sıkıldım evde oturmaktan çünkü. tezgahtarlık yapamam bitek onda çok ayakta durmak gerekiyo çünkü ,sağlık sorunlarım müsade etmez ona. ön muhasebe falan arıyordum ben ilk başta ama şimdi kasa işi bile yapabilirim yani. inşallah bulmuşsundur sende ii bi iş.

bugün hava ne güzel kızlarya vallla maşallah. açtım bütün pencereleri. bayadır böyle hava yoktu. iyisinizdir umarım. benim bikaç aydaha spora devam kilolar için. yarısına yakını gitti var ama hala. onlarla uğraşıyorum o yüzden pek girmiyorum. umarım iyisnizdir öpüyorum hepinizi

herkese merhabalar..
burçinciğim sağol canım ilgin için çok şükür herhangi bir sağlık sorunu olmadığı için hiçbirşey yok diyebilirim.en önemlisi o çünkü. yaşamın gerektirdiği şeylere huzursuz insanlarada alışmak zorundayız işte.ama yaşadıklarım iki ayda beni çok yordu şimdi dinlenmeliyim o yyüzden:)
hoşgeldin yaramas.
serap kilolar gitmiş umarım işte bulursun.ben artık aramayı bile bıraktım umudumu tamamen kestim.

merhabalar...
hoşgeldin yaramas
ebrucum boşver onları,canını sıktığına değmez
paress kolay gelsin,umarım iş bulursun

warmı mersinde kocişiii polis olannnnnn benim kociş burda polisteeeeaklinialirimsmile

marbley nerelerdeydin kıs sen. ne oldu??
yeni gelenlerede hoşgeldiniz diyorum.
tubicik nerelerde. doğumu yaklaştı galiba onunda.

selam kızlar erken uyanayım dedim biraz fazla erken oldu uyanmam benimde.hilal canım geldim yine eskisi gibiburdayım.çok mutluyum kızlar ev aldık.kiradan kurtuluyoruz allahım herkese nasip eder umarım

çok sevindim ebrucum,darısı bize ve tüm olmayanlara inşallah
sağol melikecim,iyiyim şükür,çok samimi geldin bana

çok sevindim ebrucum,darısı bize ve tüm olmayanlara inşallah
sağol melikecim,iyiyim şükür,çok samimi geldin bana

tesekkür ederim tatlım sen marastasın sanırımm orasıda çok güzelmiş bende aslen adanalıyımm ama mersine gelin geldim esim burda görevli polis yasımda 23 ya sennnopuyorumnanaktan

melike ben mersinli değilim ama burada yaşıyorum. 10 yılı geçti.
sende hoşgeldin mersine. memleketinden çok uzak değilsin yinede.
ebrucum yeni eviniz hayırlı olsun canım çok sevindim.
nerden aldınız evi? ne zaman taşınacaksın? kaça aldınız?
ay ne çok soru sordum dimi :)

çok tesekkür ederim canım evet ölee 45 dak arabamızla gidince çok şükür napalım kocişin meslegine saygımız var sen nasılsın iyimisinnn?

Son düzenleme:
tşk melikecim
bende iyiyim
mesleğinde bankacı yazıyor. meslektaşmıyız yoksa??

yok canım suanda calışmıyorum kısa bi calışma hayatım oldu özel bi banka gisede sonra evlenip buraya gelince çıktım daha dogrusu esim istemedi özel sektörü polislige giricem inşallahhhbayanssulusmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…