Mersin///33

yok canım suanda calışmıyorum kısa bi calışma hayatım oldu özel bi banka gisede sonra evlenip buraya gelince çıktım daha dogrusu esim istemedi özel sektörü polislige giricem inşallahhhbayanssulusmile

melikecim aramıza hoşgeldin canım bende eski bankacıyım
ayyy hem gurbetteyiz hem eski bankacıyız. :)

herkese iyi akşamlarrrrrr
ebrucum hayırlı ugurlu olsun yeni evin inşallah güzel mutlu günler yaşarsın evinde inşallah
kızlar nerelerde oturuyorsunuz belkide komşuyuzda haberimiz yok :)
bende niğdeliyim ama eşim mersinli 12 senedir burdayım 2 oğlişim var kısaca kendimi tanıtayım :)
bende gectiğimiz yaz ev degiştirdim :))))))))
allah herkesin gönlüne göre versin

mersini ebrular bastııııııı:))))))))))))))))))
oğlişte okuyor gülüyor yanımda:))))))))))) :roflol::roflol::roflol:

melikecim aramıza hoşgeldin canım bende eski bankacıyım
ayyy hem gurbetteyiz hem eski bankacıyız. :)

tesekkür ederim canım çok tatlısın ben biraz cömez kalırım o halde senin yanında desene aman artık ev hanımı olduk çok sıksıcımymış evde oturmak yaaa tanıstıgıma memnun oldum hepiniz çok tatlısınız çok sıcak karsıladınız allah razı olsun sizden bitanemmopuyorumnanaktan

sanada ii akşamlar canım nasılsın bitanemmmopuyorumnanaktan

günaydınlar....
melikecim biz görev icabı maraş'tayız.Ben mersinliyim,birkaç yıl sonra tayin isteyebiliriz bakalım
ebrucum ne güzel olurdu ama ben yokum,keşke olsaydım da hep beraber buluşsaydık

günaydınlar....
melikecim biz görev icabı maraş'tayız.Ben mersinliyim,birkaç yıl sonra tayin isteyebiliriz bakalım
ebrucum ne güzel olurdu ama ben yokum,keşke olsaydım da hep beraber buluşsaydık

esinde sende ögretmensin sanırım hımm ne güzel canım bende mersindeyim esimde burda polis bende şimdilik evdeyimmm çok memnun oldum tanıştıgımıza

Son düzenleme:
evet melikecim,ikimiz de öğretmeniz,eşine kolay gelsin,zor meslek.
yazın da bir buluşma yaparız,ben de olurum kızlar

evet melikecim,ikimiz de öğretmeniz,eşine kolay gelsin,zor meslek.
yazın da bir buluşma yaparız,ben de olurum kızlar

neden olmasın canım hımm allhım sizede kolaylık versin evet polislik hem zor hemde strseli bi meslek canım çok tesekkür ederim...

canım beim sağol birinci soruyla başlıyorum:)) mezitliden 105bine aldık canım.10 güne kadar taşınırız sanırım canım.burçin ve nowa sizde sağolun kızlar.
melike çok samimiymişsin gerçekten.sende erken evlenenlerdenmişsin ne kadarlık evlisin?eşinde polismiş benimde kayınpederim ve kayı validem polis emeklisi gerçektende zor meslek katılıyorum ama her mesleği kendine göre zorluğu olduğuda bir gerçek.

sende sağol canım geç gördüm.amin hayatım allahım inşallah herkesi gönlüne göre verir. oğluşunuda öp yerime ne tatlıdır o şimdi.

peyderpey okuyup yazıyorum bende:)
ebruya katılıyorum buluşalım birgün ben taşınayım birde.burçinciğim olamayacak ama iyi olur bende genelde yalnızım zaten.

canım çok tesekkür ederim güzel düşüncelerin için sende cok tatlısın evet 23 yasındayım temmuz 5 te evlendim aslen adanalıyım ama kimse benzetmez sarısın beyaz tenliyim mersine gelin geldim bizde mezitliye yakın yerde oturuyoz hımm negzüel o halde desene sende bizdensin ne güzel evet canım biliyosun mersinde çok yogun calışıyolar hergün görev çıkıyo neyse çok sükür rahatız yinedee tekrardan tesekkür ederim canım k.ib bitanemmopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…