Mersin///33

allah mesut etsin canım hep cicimaylarındaki heyecanla kalırsınız umarım.

merhabalar...
ebrucum ne güzel bir yerden almışsınız evi,iyi günlerde oturun,bizimkilere uzaklaşmışsın ama ne yapalım.Geldiğimde bakınıyordum çevreme görürüm diye ama artık zor

malesef canım ya,herkes aynı anda olamıyor işte,dediğin gibi bir saat olsa belki olur

merhabalar...
ebrucum ne güzel bir yerden almışsınız evi,iyi günlerde oturun,bizimkilere uzaklaşmışsın ama ne yapalım.Geldiğimde bakınıyordum çevreme görürüm diye ama artık zor

evet canımaannenlerle komşuydum değil mi? burdaki evi ve çevreyi seviyordum mezitliyi hiç düşümemiştim aslında fakat şu an sevdiğim yer mezitli oldu.bundan sonra topiğe gelmeye fırsatım olurmu bilmiyorum.bugün koşturmacayla geçti. bir yandan evi toparlıyorum diğer yandan dışarı işlerine koşturuyorum sağolsu eşim fazla tembeldir ev konusunda.bir kız kardeşim olsaydı ne güzel olurdu böyle zamanlarda daha çok kıskaıyorum kız kardeşi olanları. haftaya salı günü taşınacağım az kaldı çok çalışmam lazım çokkkk

oy oy oyyyy canım benim rabbim kolaylıklar versin
bende gectiğimiz yaz taşındım çok zor çokkkk allah yardımcın olsun
hatta bende olaabilriim adres ver geleyim kaydirigubbakcemile3
benimde yok kızkardeşim hep yoklugunu aradım bugüne kadar ne vra bir ablam yada kızkardeşim olsaydı bilmiyorumkismile
tekrar allah kolaylıklar versin fıstıkım her iş sana bakıyor anladıgım kadarı ile guclubacismile güçlü olman laızm yeni evine gececgin için eminim vız gelir snaa bütün işler güzelim
evettt günaydın mersinin güzel bayanlarınaaaa
sohbet edceeginiz zman benim profilede yazarsanız buralarda olurum oldumu a.s.

sağol caım benim daha geçen yıl taşındığım için şimdi oturduğum eve idmanlıyım aslında::))
günaydınlar bu arada.

günaydın ebrucum nasılsın canımmmopuyorumnanaktan

sağol caım benim daha geçen yıl taşındığım için şimdi oturduğum eve idmanlıyım aslında::))
günaydınlar bu arada.

günaydınnn canım evet çok yorucu bi iş bizde konup göcücü olucagımız için şimdiden zorsunuyom walla kaydirigubbakcemile3 memur esi olmak böle zorlukları var yani neyse tekrar hayırlı ugurlu olsun canım evin darırısda bize olsun inşallahhhopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…