Mersin///33

iyi diyelim iyi olalım canım.benim oğlum grip olduda. öksürmekten sabaha kadar uyuyamıyor tabi bende. sen nasılsın?

gecmiş olsun canım walla benim bebegimde hasta olmustu kaç gündür daha yeni kendine geldiiii bebegimd erken kocişimmmkaydirigubbakcemile3 napim düşük oldu sonra kalamdım warmı bi yöntem yada iiyi bi dr gittiginiz mersinlilerrrrrrrrrrrrropuyorumnanaktan

sağolasın melike ecesu inşallah rabbim herkesin gönlüne göre verir bu hayırlı gecede
allahım ya bende ne diyor bu kız dedim :)
gittinmi hiç dr
dr ismimi istiyorsun şimdi sen

geçmiş olsun canım çocukların hastalıklarıa dayanamıyorum keşke hiç hastalanmasalar hemen süzülüverrirler insaın içi gider o zamanda.

geçmiş olsun canım çocukların hastalıklarıa dayanamıyorum keşke hiç hastalanmasalar hemen süzülüverrirler insaın içi gider o zamanda.

sagolaısn tatlım evet aynen hemen süüzülüyorlar birde egitimleride etkileniyor ((((((((
etkilenmemek ne mümkün bende kendimi hiç yii hissetmiyorum

sağolasın melike ecesu inşallah rabbim herkesin gönlüne göre verir bu hayırlı gecede
allahım ya bende ne diyor bu kız dedim :)
gittinmi hiç dr
dr ismimi istiyorsun şimdi sen

evet canım bebeiş istiyorumda duygu tıp agidiyorum aslında ilkay hanımın hastasıyımmm

hımmm naısl ya gecikmiş anlamadım sen gelmişssin sonra ben gelmişim galiba ondan yazmısım canım yanlış mı yapmısımm hadi yaaa çok gecmiş olsun evet canım dün gece basladı yagmurrr sogudu yine benim evv

osman nuriyi duydunmu hiç osman nuri aksu tavsiye ederim ortadoğu hastanesinde
himmet özdemir ve eşi de var onlarda cok yii drlar onlar en son gözde hastanesindeydi ama yeni hastane acıyorlarmış oraya geciyorlarmış falan diye duymuştum nere si oldugunu öğrenbilirim
dr undan memnun degilmsiin ayrıca bir soru daha

ay tatlım ya ben mi yanlış gördüm yoksa:)))))))
yok yok sen dün bana günaydın demişsin bende cevap vermemişim o yüzden gecikmiş bir günaydın dedim canım bugün için düne günaydın ve bugünede günaydın olsun diye oky
evet evler soğudu allahtan kalorifer var bizim evde de rahatlıgı bir başka inanın kızlar

ya yok aslında bilmiyorum hani yaa nasıl bi dr oldugunu kimi iyi diyo kimi iyi degil diyo bide mesela fazla bilgi vermiyolar şöle sunu yap demiyolar bişi sorarken resmen kasılıyorum sonra duydum onları canım ama esim aslaa izin vermez erkek dr himmet beye arkadsım gidiyo çok memnun esinide duydum aslında

kaloriferlimi evin ohhh ne güzel wallaaaaa lojman felanmı yoksaaaa

allahım herkesin gönlüne göre versin canm dualarımda senide unutmayacagım inşallahhhhhhhh güzel bir bebişin olur saglıklı mini mini opuyorumnanaktan

aminnn inşallahh canım en büyük dilegim bu hayırlı bi bebiş vermek kocişimee allahım bana hayırlı bi bebiş versinde bebişimle babası gezsin pozcu sahilllerindeee Şeniz opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…