- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
merhabalar...
kolay gelsin ebrucum
günaydın canım nasılsınnopuyorumnanaktan
iyi diyelim iyi olalım canım.benim oğlum grip olduda. öksürmekten sabaha kadar uyuyamıyor tabi bende. sen nasılsın?
günaydın ebrucum nasılsın canımmmopuyorumnanaktan
merhabalar...
kolay gelsin ebrucum
gecikmiş bir günaydın canım
bugün iyi degilim hava kötü ben kötü benimde oğlişlerin bademcikleri kötü bir geldimi ikisine birden geliyor zaten mafoldumben
onlarla ugraşıp duruyorum işte canm
allah herkese acil şifalar versin
allah hepimizin dualarını kabul eder umarım.herkesin kandili mübarekk duları kabul olsun mersinlilerrr canlarım benimmmmmm
iyi diyelim iyi olalım canım.benim oğlum grip olduda. öksürmekten sabaha kadar uyuyamıyor tabi bende. sen nasılsın?
geçmiş olsun canım çocukların hastalıklarıa dayanamıyorum keşke hiç hastalanmasalar hemen süzülüverrirler insaın içi gider o zamanda.
sağolasın melike ecesu inşallah rabbim herkesin gönlüne göre verir bu hayırlı gecede
allahım ya bende ne diyor bu kız dedim :)
gittinmi hiç dr
dr ismimi istiyorsun şimdi sen
gecikmiş bir günaydın canım
bugün iyi degilim hava kötü ben kötü benimde oğlişlerin bademcikleri kötü bir geldimi ikisine birden geliyor zaten mafoldumben
onlarla ugraşıp duruyorum işte canm
allah herkese acil şifalar versin
allah hepimizin dualarını kabul eder umarım.
hımmm naısl ya gecikmiş anlamadım sen gelmişssin sonra ben gelmişim galiba ondan yazmısım canım yanlış mı yapmısımm hadi yaaa çok gecmiş olsun evet canım dün gece basladı yagmurrr sogudu yine benim evv
amin canım banada dua edin emi hayırlı bi bebiş versin rabbimmmmopuyorumnanaktan
osman nuriyi duydunmu hiç osman nuri aksu tavsiye ederim ortadoğu hastanesinde
himmet özdemir ve eşi de var onlarda cok yii drlar onlar en son gözde hastanesindeydi ama yeni hastane acıyorlarmış oraya geciyorlarmış falan diye duymuştum nere si oldugunu öğrenbilirim
dr undan memnun degilmsiin ayrıca bir soru daha
ay tatlım ya ben mi yanlış gördüm yoksa:)))))))
yok yok sen dün bana günaydın demişsin bende cevap vermemişim o yüzden gecikmiş bir günaydın dedim canım bugün için düne günaydın ve bugünede günaydın olsun diye oky
evet evler soğudu allahtan kalorifer var bizim evde de rahatlıgı bir başka inanın kızlar
allahım herkesin gönlüne göre versin canm dualarımda senide unutmayacagım inşallahhhhhhhh güzel bir bebişin olur saglıklı mini mini opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?