Mersin///33

il dışı tayinler başlamadı diye biliyorum,eşinden dolayı mı geliyorsun lizcim

benim esim de emniyette :))) cnm esin merkez'de mi?

evet bitanem biz pozcu mezitli arasındayız eşim sivil özel bir birimde polisss nerelisiniz canım ben adanadalıyım eşimde iskenderun bu arada tanıstıgımıza çok sevindim bitanemmmolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

biz de oraya gececegiz gelecek aylarin icinde insallah.. esim adanali, ben ise mersinliyim.. ikimiz'de mersin'i cok seviyoruz ve tayini dört gözle bekliyoruz...gecersek yenisehir/limonlukta calisacak esim..mersin gibisi var mi guclubacismile ben de memnun oldum melikecigim.. opuyorumnanaktan

selam arkadaşlar nasılsınız bugün,ben iki gündür başağrısıyla uyanıyorum berbat bişey ya gözümü açamıyorum sanki

çok teşekkürler bitanemmmolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan
bende adanalıyım eşinde topragımmış bak hemşo sen mersinin neresindensin bitanemmm istersen özelden msjlaşalım herseyi buraya yazamıyorum ben ya canımcım evet mersin gercekten cok ama cok güzel özleliklede bu taraflarkaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…