Mersin///33

bende ne olsun şeker ya
ev-iş arası git gel işte.
değişik tek şey bu haftasonu kızımın doğumgünüydü. memleketten annemler geldi. kızkalesi cennet cehennem falan gezdik biraz.
bugünde kızım arkadaşlarıyla parti yaptı.
yoğunduk yani

hımm ne güzel canım yaa kuzusunun dogum günü ktlu olsun sanırım boga burcuyuz onunla...kaydirigubbakcemile5
benimde yarınnnn dogum günüm daha dogrusuuu dakikalar kaldı girmemeeeeolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

selam kizlar.. unutmadim sizleri.. :)))

nasilsiniz bakim ? hafta sonunuz nasil gecti?

iyi canım teskekürler hoşgeldina.s.a.s.a.s.
ben memlketime geldim eşime özel bir kurs var burda emniyette bende annemlerdeyim bitanem sen nasılsın canımcım olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

güzel 3 mayıs sabahından herkese hayırlı sabahlar güzeller...olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

melikeciğim canım doğum günün kutlu olsun sağlıklı ve mutlu nice seneler diliyorum sevdiklerinle beraber.çok öpüyorum seni.

slm canlar eşimin bana aldıgı pasta ve altın bilekligimi albüme ekledim bakmak isterseniz bakıp yorum yazabilirsiniz begenicekmisiniz bakalım canlarımopuyorumnanaktan

günaydın kızlar.melikecim hediyelerini güzel günlerde kullan canım.

günaydın papatyammm naber nasılsın canımın içia.s.a.s.a.s.
çok ama çok tesekkürler tatlışım eşim aceleyle aldıgı için artık böle oldu annemlerde kutladık zaten en güzelleri sizin olsun inşallah fıstıgım benimmmolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

hayırlı sabahalar sekerler naber nasılsınız bakalım mersinin güzel hatunlarıa.s.a.s.a.s.

merhabalar...
inşallah doğumgünün iyi geçmiştir canım,hediyen hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…