Mersin///33

il dışı tayinler başlamadı diye biliyorum,eşinden dolayı mı geliyorsun lizcim

ay pardon miskokulum, görmemisim dün.. evet esimden dolayi mersine gececegiz, benim yardimimla.. biktik artik burdan yavas yavas..

ailem mersinin merkezinden, ailemiz kocaman, ama ben pek fazla kisiyi tanimiyorum mersin'de.. ben cogunlukla mezitli'de kaldim.. sositososito

anladım bitanemmm çok memnun oldum gercekten bu arada sana özelden mesaj attım okursun tatlışımmmolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

merhaba bayanlar...
biz de seneye düşünüyoruz mersin,gerçi iskenderun da olabilir,bakalım artık
melikecim nasılsın canım?

merhaba bayanlar...
biz de seneye düşünüyoruz mersin,gerçi iskenderun da olabilir,bakalım artık
melikecim nasılsın canım?

hoşgeldin bitanemma.s.
çok tesekkür ederim canımın içi napim kociş göreve gitti ben yine yalnız oturyoyum evde su gibiyi izliyom evlenme programını yani napim yoksa zaman gecmiyo kuzusummmaklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3
sen napıyosun nasılsın bidenemmmolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

hafta bitti,rahatladım canım,hep haftasonu olsa keşke

anlıyorum canım kolay degil az nce alt komsum bendeydi oda burda ögretmen eşi polis bide bebişi var çok yoruluyom diyo allah kolaylık versin bitanemmmm hakkınız ödeşilmez inanki sizleri dogurup büyüten annelerin ellerinden tekrar tekrar öpüyorummmolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

günaydın,şükür bugün az da olsa güneş var,oğluşumu parka götüreyim bari

iyi geceler kızlar
topik almış başını gitmiş
nazar etmiyim de :))
nasılsınız bakim??

hoşgeldin canımmmma.s.
evet aynen öyle olduk valla çok güsel oluyo ama dimi bölede yaaaaboshayallersmile
sende ne var ne yok bitanemm sen nasılsın görüşmeyeli ay balammm olumunekankayizsmileopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…