Mersin///33

melikecim doğumgünün kutlu olsun geç oldu biraz ama

çok ama çokkkk tesekkür ederim canımın içi en güzeli senin olsun inşallah tatlışımmm benimmmma.s.a.s.a.s.
naber nasılsın bitanem bebişin nasıl kuzusummmolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

selam kızlar nasılsınz bakalım?akşam hıdrellezdi dua edip dilekler dilenmiştir sanırım.Allah hepimizin duaarını kabul etsin.

hımm ne güzel canım yaa kuzusunun dogum günü ktlu olsun sanırım boga burcuyuz onunla...kaydirigubbakcemile5
benimde yarınnnn dogum günüm daha dogrusuuu dakikalar kaldı girmemeeeeolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan
melikecim tşk tatlım
seninde doğumgünün kutlu olsun canım

tubicik kıs sen nerelerdesin
doğuma az kaldı hazirandı sanırım değilmi??
sen Erdem beye gitmiyomuydun neden doktor arıyosun ki??

melikecim tşk tatlım

çok tesekkür ederim bitanemmm hep beraber nice güzel senelere inşallah kuzusummmolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

hayırlı pazarlar....a.s.a.s.a.s.
en basta canım annemin sonra tüm güzel annelerin anneler günü kutu olsun...güzel yawrularınızla nice senlere canlarıma.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

melikecim tşk tatlım

yok cnm erdem beyi bıraktım..hataya kayınvalidemin yanına gittim orda baska bir doktor bulduk..şimdi evi hataya tasıcaz bir iki hafta burdayım ani birsey olursa diye yazdım..birde 9 aylık oldugu için bir anım bir anımı tutmuyor olduki yola cıkamadım burda dogum yapıcam ama daha doktor bulamadım..

bide bnm velet yan duruyor sezeryan gerektigi için 2 hafta içinde dogum yapıcam yok dönerse haziranda olucak..ay bi telaslıyımki sorma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…