Mersin///33

günaydıın mersiiiinnn :teytey:

ılık bir ankara sabahından kucak dolusu sevgilerrra.s.

keçi kız özletme kendini bacım, misafirleri çabuk sav başından gel yamacımıza emiii:teytey: :dance:a.s.

hanimlar küstüm sizeeeeeeeeee senağlama

hicmi soruma cevap veren yok ??? :1shok:

iyi ceyizci sormustum..kimseden tik yok senağlama
üzüldüm simdi..caniniz sagolsun :a015:

hanimlar küstüm sizeeeeeeeeee senağlama

hicmi soruma cevap veren yok ??? :1shok:

iyi ceyizci sormustum..kimseden tik yok senağlama
üzüldüm simdi..caniniz sagolsun :a015:

aşkım ben mersinin içini bilmemkii :sm_confused: ben ankarad oturuyorum, mersinde ikamet eden arkadaşlar yardımcı olun sılamıza, bakın evlenecekmiş sevaba girersiniz a.s. :enbuyukkk:

aşkım ben mersinin içini bilmemkii :sm_confused: ben ankarad oturuyorum, mersinde ikamet eden arkadaşlar yardımcı olun sılamıza, bakın evlenecekmiş sevaba girersiniz a.s. :enbuyukkk:

sagol canim yaaaaaaa
valla az kaldi yav...yandim ben yandimmmmmmmmmmmmmmmm........
dügüne 3 ay kadar bisey kaldi..oda cabucak gecer yavvvv :teytey:

sagol canim yaaaaaaa
valla az kaldi yav...yandim ben yandimmmmmmmmmmmmmmmm........
dügüne 3 ay kadar bisey kaldi..oda cabucak gecer yavvvv :teytey:

yaaa işte vaktinde oturup çeyizini hazırlamazsan böööllee bitarafın açıkta kalır:roflol:

bizim zamanınmızda arkadaşlarla bir olup birbirimize yardım ederdik, iş bölümü yapardık, herkez el birliği ile bişeyler yapardı :1rolleyes:, ama şimdi nerdeeee her şey dükkanlardan alınıyor, ne deyim sılacım allah yardımcın olsun aşkım :1hug:a.s.

abooooooooooooo :roflol: benim ceyiz tamam yav..eksigim yok :roflol:
sadece hediyelik örtü ve yeni evime dekor bakcaktim türkiyede cok hos bulunuyor diye :roflol:

günaydııınnn mersiiiinnnn,

ankaradan kucak dolusu sevgilerimi getirdim sizeee a.s.a.s.a.s.

bende tüm mersini özleyen arkadaşlara portakal çiçeği kokusu gönderiyorum buralar bugünlerde mislerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr gibi portakal çiçeği kokuyorr

mersimli bacılarrr
yeni gelenler hoş geldinizzz
kk burada geliyorum da sizlere bir selam vereyim dedim
oğluşum da biraz dert te sorun çıkarıyorr
hepinize sevgilerrr

günaydııın mersiiinnn a.s.

ankaradn mersine kucak dolusu sevgilerimi getiridim a.s.

günaydııın mersiiiin,

bakın size kahvaltı hazırladım kıslar buyurun bakalım a.s.

Herkese selam olsunnnnnnn....
Mersini cok özledim.... :bbo:

evet karsinizda yine bi dava kazanmis hemso nuz var sengözlerimebaksanab

SİLİFKELİLER VE SİLİFKEDE yaşayanlar teşekkür sutununa basarak kendini belli edermisiniz..buluşalım görüşelim kızlaaarr...

Kalimera bacım misafirleri savdım geldim yamacına bacım. Hadi aç kollarını al beni yamacına. Tüm Mersinliler öpüldünüz bayanlar.Bu arada tam benlik kahvaltı çay ve iki adet biskivi ellerine sağlık....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…