merhabaaaaa hoşgeldin sen de gurbettesin allahtan ben aynı ilin ilçesindeyim neler yapıyorsun vaktini nasıl geçiriyorsun amasya ya nezaman gittin allaha emanet ol canıma.s.
slm arkadaşlar mersin in mut llçsinden kimse yokmuuu
Kalimera kahvaltı sofrasına bayıldım canım, teşekkürler ama ben rejimdeyim canım ya ne olur lop lop et olsun deme canım çıkıyor zaten kilo verecem diye, sen sağlık dile bana canım benim, Seni Yamarası formu açıp görünce içim açıldı ya yokluğunuz hemen gözüme çarpıyor. Kendinizi bizden mahrum etmeyin canlarım. Tüm Mersin Merhabalar öpüldünüz......
günaydııın mersiiiiinnnnn:teytey::dance:a.s. sizi seviyoruuummmmmma.s. işte size kahvaltıııı, haydın buyrun bakiimm sırnaşık şey
:1shok: annnee aciktim..muhtesem sofra ya..ellerine saglik canim...o patates kizartmasinin üstüne bide limon sIk can oh oh :içelim:
:roflol: allah iyiliğini versin emii :roflol: mersinli olduğun kesin, baksana patates kızartmasına bile limon sıkıyosun:roflol:
benim kız okuldan gelir, dolapda on çeşit yemek olsabile dönüp bakmaz, hemen bir dilim ekmek alır üstüne limon sıkar yer, valla patates kzartmasının üstüne limon sıkıldığını ilkkez duydum :roflol:
mrb ben yeni üyeyim herkese selam
:
canım evet ben geldim ama sizler yoksunuz:1no2: valla bende ösledim sizisırnaşık şey baaaaak şutarafagitti sana özel kahvaltı tabağı yaptımsakın bizim kahvaltımıza sulanma oldumuuu naniknanik hani löp löp olma diyeee, sen anladın onuuuu:roflol:a.s.
Sıla eline sağlık canım çok güzel gönüyor pastan. Sen ve Kalimera böyle giderse bir yerimizi şişireceksiniz. Bu arada üç günlüğüne aranızdan ayrılıyorum. Yatılı misafirim geliyor iki saat sonra evdeler. Canlarım benim üç gün benden mahrum kalacaksınız, Beni özleyin anacım bayyyyy Mersin hepinizi çok seviyorum canlar...........Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?