Mersin///33

merhabaaaaa hoşgeldin sen de gurbettesin allahtan ben aynı ilin ilçesindeyim neler yapıyorsun vaktini nasıl geçiriyorsun amasya ya nezaman gittin allaha emanet ol canıma.s.

canım ya merhaba yazını bugün gördüm biraz moralim bozukta ev sahıbıyle anlaşamadık taşınma problemi çıktıda........................canım 3 yıldır amasyadayım ılk zamanlar alışamadım ama şimdi çok alıştım şirin ufak bir yer ama mersinide çok özlüyorummmmmmmmmmm ...................................sen şanslısınkı mersindesin..............ay 3 yıldır burdayım ama o kadar çever yapamadım daha hayırlısı bakalımmmmmmmmm

cicileeeeeeeeeeeerrrrrr...nabersinizzzzzzzzzzz ?? topraklarim benim :icecream: kizlar ya bir ricam olucak sizden..bana mersin,nikah dairesinin no.su lazim,internette bulamadim...ayricaaaaaaaaaaaaaaaa bana güzel / iyi ceyizci bulmaniz lazim,igne oyasi cart curt yapan.. ve de güzel moda evi..cünküttttttt duvagima isleme yaptircam..özellikle sade bitane satin aldim..arayip fiyat sormam gerekiyo :icecream:
hadi kizlar size simdiden tskler..

öptüm canlarimm :enbuyukkk:

GÜNAYDIIIN MERSİİİNN,

ILIK BİR ANKARA SABHINDAN KUCAK DOLUSU SEVGİLER a.s.

Kalimera kahvaltı sofrasına bayıldım canım, teşekkürler ama ben rejimdeyim canım ya ne olur lop lop et olsun deme canım çıkıyor zaten kilo verecem diye, sen sağlık dile bana canım benim, Seni Yamarası formu açıp görünce içim açıldı ya yokluğunuz hemen gözüme çarpıyor. Kendinizi bizden mahrum etmeyin canlarım. Tüm Mersin Merhabalar öpüldünüz......

günaydııın mersiiiiinnnnn:teytey::dance:a.s. sizi seviyoruuummmmmma.s. işte size kahvaltıııı, haydın buyrun bakiimm sırnaşık şey

canım evet ben geldim ama sizler yoksunuz:1no2: valla bende ösledim sizisırnaşık şey baaaaak şutarafagitti sana özel kahvaltı tabağı yaptım sakın bizim kahvaltımıza sulanma oldumuuu naniknanik hani löp löp olma diyeee, sen anladın onuuuu:roflol:a.s.

günaydııın mersiiiiinnnnn:teytey::dance:a.s. sizi seviyoruuummmmmma.s. işte size kahvaltıııı, haydın buyrun bakiimm sırnaşık şey

:1shok: annnee aciktim..muhtesem sofra ya..ellerine saglik canim...o patates kizartmasinin üstüne bide limon sIk can oh oh :içelim:

:1shok: annnee aciktim..muhtesem sofra ya..ellerine saglik canim...o patates kizartmasinin üstüne bide limon sIk can oh oh :içelim:

:roflol: allah iyiliğini versin emii :roflol: mersinli olduğun kesin, baksana patates kızartmasına bile limon sıkıyosun:roflol:

benim kız okuldan gelir, dolapda on çeşit yemek olsabile dönüp bakmaz, hemen bir dilim ekmek alır üstüne limon sıkar yer, valla patates kzartmasının üstüne limon sıkıldığını ilkkez duydum :roflol:

haha öle vallaha..biz öle yeriz.oohhhhh tadi damagima geldi simdi :roflol:

:içelim:hatunlar bakıyorum kahvaltıları götürmüşsünüz ,afiyet bal, şeker olsun canlarım et olmasın valla zaten kilo veremiyoruz ,fazla kaçırmayın:içelim:

Canım benim ya harikasın canım Bana özel çok güzeldi aşkım çok mutlu oldum ama ne eksik tabiki limon dilimi eksik binlerce sevgi ve övgüler emeğine sağlık canım.

Ama itiraf etmek gerekirse arkadaşlara sunduğun kahvaltı sofrasındada gözüm kaldı. Senin eline sağlık, yiyenlere afiyet olsun. Olurmu canım ya öyle güzel kahvaltı sofrası varken salatalık domatesle geçiştiremezsin beni, azıcık ucundan tadayım ne olur kız

önce buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

sonradaaaaaaaaaaaaaaaaaa
(ben yaptim haa klava: yani pastayi ben yaptim..üsttekini degil )

Sıla eline sağlık canım çok güzel gönüyor pastan. Sen ve Kalimera böyle giderse bir yerimizi şişireceksiniz. Bu arada üç günlüğüne aranızdan ayrılıyorum. Yatılı misafirim geliyor iki saat sonra evdeler. Canlarım benim üç gün benden mahrum kalacaksınız, Beni özleyin anacım bayyyyy Mersin hepinizi çok seviyorum canlar...........Şeniz

timam canimmmmm bekliyoz seni :enbuyukkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…