Mersin///33

şekerim hayallerimi ve umutlarımı tıkma lütfen birgün bende senin gibi hayalden ileri gitmedigini görecegim ama olsun ben gitmek istiyorum istemek başarmanın yarısıymış bende öyle yapıyorum silifke gerçekten çok güzel 8 senedir alıştım buraya ama insan yinede dogdugu büyüdügü yeri özlüyor oralar da inşallah birgün oluryaşamak istiyor inşallah birgün olur cicim sen nerelisin neden mersine yerleştin

kiiiiiiiz ben tarsuslu degilim..silifkeliyim hehe yerimseniben
hemsi degince silifkeyi kast etmistim..biz kimlerdeniz..ohoo saysam bitmezki sülalem gizz...yolageldi ailesi bize ait mesela :icecream: saricalarda neredesin sen gii :dance:
gecen yaz oradaydim..bakkaldan az alis veris yapmadim haha :roflol:

ne öğrün beeeee nagsın nasıl ama silifkeli olmuşum dimiiiiiii. cicim ben anıl mobilyanın arkasında oturuyorum geldiginde beklerim canım yapraklı süper biryer denizin suyu gerçekten ama herzaman oraya gitmeyiz bogsak da çok güzel ben orayı daha çok seviyorum oraya gittinmi bu bakkal hangi bakkal mezarlıgın ilerisimi yoksa apartman altındakimi silifkenin bakkaları benden sorulurdaama bakkallar odasında çalışmıyorum yalnış anlama

anil mobilya nerede gii unutmusum :sm_confused:
bakkal o binanin altinda var ya..dedikoducu bakkal emmi haha :roflol:

hah işte o binanın yan tarafı canım valla bilemiyorum benimla daha hiç dedikodu yapmadı canım sen nasılsın neler yapıyorsun

napayim canim hep ayni tas ayni hamam...calis dur..dügün telasesi bi yandan...
gecen sene saricalarda bi genc kiz cocugunu topragini verdi senağlama
ondan önceki bebegide öyle ayni sekilde vefat etmis..cok üzülmüstüm ya senağlama

arkadaşlar merhaba bende mersinliyim ama evlilikten dolayı amasyada oturmaktayım gurbetteyimmmm
sizlerle tanışıp kaynaşmak isterimmmmmmm

arkadaşlar merhaba bende mersinliyim ama evlilikten dolayı amasyada oturmaktayım gurbetteyimmmm
sizlerle tanışıp kaynaşmak isterimmmmmmm

merhabaaaaa hoşgeldin sen de gurbettesin allahtan ben aynı ilin ilçesindeyim neler yapıyorsun vaktini nasıl geçiriyorsun amasya ya nezaman gittin allaha emanet ol canıma.s.

sila33 nerelerdesin cicim sesin solugun yok çeyizini ben hazırlayım canım sen böyle yapma ama evlendiginde yine almanyadamı kalacaksın oralar çok uzak sahile gel özledin seni kızzzz arayı sogutmaaaaaaaaa öptüm

Canım benim hayalini yıkmak istememiştim, galiba kendi kendime kahrane yazmışım o yazıyı, inşallah sen kavuşursun arzu ettiğin hayaline, ben Tarsus,luyum ve Mersinde ikamet eiyorum. Hayallerinin gerçekleşmesi dileğiyle öptümŞeniz

ŞenizYaramas dostum nerdesin, gözlerim seni aradı ama yoksun bu formu açar açmaz senin yazılarını görmeye öyle alışmışım ki yokluğun hemen gözüme çarptı. Canım benim bizi kendinden mahrum etme, öpüldün aşkım.Şeniz

Melek atar ve tüm Mersinli hemşerilerim; Bana bir konuda yardımcı olursanız sevinirim. Yazlık almak istiyorum Ama dubleks olacak, havuzu olacak ve denize çok uzak olmayacak. Narlıkuyu ve Yeşilovacık arası herhangi bir yerde olabilir. Yeşilovacık dahil. Bak emlak ilanı gibi oldu ama bu konuda duyumunuz olursa lütfen bana iletin, sevgiyle kalın mutlu olun..........:smiley-cool:

yeni gelen kızlar hoş geldinizz
sıla canım düğün günü yaklaşiyor haycanda demi :))
kecıkız bacım saol beni sorduğun için tşkler
göz alerjisi oldum pek giremiyorum
mersilli şekerler hepinizi öpüyorum

haha sorma kiz jeyyar
duvagimi eldivenimi aldim dün..cok güzeller yaaaaaaaaaaaaaa :icecream:
annem diyor utanmasa onlari takip gidecek ise diye haha :roflol:

günaydııınnnn mersiiiiiiinnnnnnna.s.
keçikız geldim işte bacım ama siz hala kalkmamışsınız bari ben size kahvaltı hazırlayım dedim nasıl iyi etmişmiyim canısı a.s.
yiyin yiyin afiyet bal şeker olsun, löp löp et olsun, bılk bılk yağ olsuun

merhabalar nalsın ya hiç kimse yok buralarda yazlık araştırıyormuşsun inşallah hayırlısı olur sana taşucu,nda bir dubleks buldum denize yakın bakmak istersen yardımcı olabilirim canım :teytey:

günaydııın mersiiiiiiiiiiinnna.s.

ankaradan kucak dolusu sevgiler sizlereeeeeeeeeea.s.:enbuyukkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…