anaaaaa yapya ben sarıcalardayım canım sen ne yapıyosun oralarda özledinmi buralarııııııı canım yaaaa çoksevindim valla peki nasıl tarsuslu oluyorsunonu anlamadım canım gelince mutlaka görüşmek isterim silifkede tanıkların kimlerdir buranın meşhur bir sorusu var kimlerdensiniz bende sana sorsam ayıp olurmu görüşürüz canım kendine iyi bak
ne öğrün beeeee nagsın nasıl ama silifkeli olmuşum dimiiiiiii. cicim ben anıl mobilyanın arkasında oturuyorum geldiginde beklerim canım yapraklı süper biryer denizin suyu gerçekten ama herzaman oraya gitmeyiz bogsak da çok güzel ben orayı daha çok seviyorum oraya gittinmi bu bakkal hangi bakkal mezarlıgın ilerisimi yoksa apartman altındakimi silifkenin bakkaları benden sorulurdaama bakkallar odasında çalışmıyorum yalnış anlama
hah işte o binanın yan tarafı canım valla bilemiyorum benimla daha hiç dedikodu yapmadı canım sen nasılsın neler yapıyorsun
arkadaşlar merhaba bende mersinliyim ama evlilikten dolayı amasyada oturmaktayım gurbetteyimmmm
sizlerle tanışıp kaynaşmak isterimmmmmmm
şekerim hayallerimi ve umutlarımı tıkma lütfen birgün bende senin gibi hayalden ileri gitmedigini görecegim ama olsun ben gitmek istiyorum istemek başarmanın yarısıymış bende öyle yapıyorum silifke gerçekten çok güzel 8 senedir alıştım buraya ama insan yinede dogdugu büyüdügü yeri özlüyor oralar da inşallah birgün oluryaşamak istiyor inşallah birgün olur cicim sen nerelisin neden mersine yerleştin
yeni gelen kızlar hoş geldinizz
sıla canım düğün günü yaklaşiyor haycanda demi :))
kecıkız bacım saol beni sorduğun için tşkler
göz alerjisi oldum pek giremiyorum
mersilli şekerler hepinizi öpüyorum
Melek atar ve tüm Mersinli hemşerilerim; Bana bir konuda yardımcı olursanız sevinirim. Yazlık almak istiyorum Ama dubleks olacak, havuzu olacak ve denize çok uzak olmayacak. Narlıkuyu ve Yeşilovacık arası herhangi bir yerde olabilir. Yeşilovacık dahil. Bak emlak ilanı gibi oldu ama bu konuda duyumunuz olursa lütfen bana iletin, sevgiyle kalın mutlu olun..........:smiley-cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?