Mersin///33

slm keçi kız sen tarsus buluşmasına gitmek istiorsan ben götürürüm seni bende mersinden gidecema.s

Canım benim sağol sorun Tarsusa yalnız gidememek değil ben Tarsusun her yerini bilirimde Ama benim Tarsusa gitmem sorun altında başka sebebler var. Bilmece gibi oldu değilmi. Sen Adanada değilmisin?

Yaramas illaki Tarsus diyorsan cuma günü yap bari belki gelebilirim. Cumarteside olabilir ama sen yinede teklifimi düşün Mersinde buluşalım. Yaaaaaaaaaaaa ne olursunnnnnnnnnnnnn öpüldünüz Mersinliler...........

selam güzel şehrimin güzel bayanları:))
aslen mersinli değilim ama 15 senem orda geçti ee birazcık mersinli sayılırım di mi? :)))

Canım benim sağol sorun Tarsusa yalnız gidememek değil ben Tarsusun her yerini bilirimde Ama benim Tarsusa gitmem sorun altında başka sebebler var. Bilmece gibi oldu değilmi. Sen Adanada değilmisin?

hayır ben mersinde oturuyom ve tarsusluyum
zaten ben onu kastetmedim arabayla beraber gideriz die gidilecek yer aynı olunca o yüzden :enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:

Necla Yaramas kayıp baksana hadi dedi kayboldu ortadan Yaramas nerdesinnnnnnnnnnnnnn kız

Hayırlı Cumalar Mersin Her şey gönlünüzce olsun.

günaydın keçicim.çok haklısın vallahi.hadi ama yaramas tarih ve yer belirleyelim .:uhm:

kızlarr geldim nasılsınızz
evet kızlarr
gelen sayısı na göre tarih vereceğim
tmm kezikız cuma da olabilirrr bakalım ama hafta sonu daha uygun gibi
inş başarırızz kızlarrrrr

Bütün Hanimlarin Anneler Gününü Kutluyorum..............saglikli Huzurlu Sevdiklerinizle Bereber Mutlu Bir Yaşam Hepimizin Olsun.........................

necla tşkler canım senın de
mersinli kızlae gunaydınn hepinize iyi hafta sonu
k i b kocaman öpücüklerrrr

şampiyon................galatasarayim Bütün Oyunculari Kutluyorum Hepinizden Allah Razi Olsun Bu Sevinci Yaşattiginiz Için Tşk çocuklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…