Mersin///33

bendeeeeeee....bende tarsusluyum :) herkese selamlar....bu yaz gidemicem ilkez memelekete...çünkü hamişim :) benden selam olsun memlekete....

mersin güzelleri gunaydın bakalım yeni gelenler hoş geldinizz
aa necla caum benim gibi uykun mu kaçtı

slm arkadaşlar bende ANAMUR'luyum.muz cenneti tertemiz denizi güzel anamur.hepinizi sevgiyle öpüyorum tatile anamura bekliyorum.

İyi geceler kızlar aranıza tekrar döndüm ama uzun kalamıyacağım.Şeniz Tüm güneylileri öpüyor ve sevgiyle kucaklıyorum. Anacığım havalar sıcak kilimada kış gibi oturmak ayrı bir sıkıntı. Öpüldünüz bayanlar..........Şeniz

yeni bir haftaya daha başladık herkese hayırlı uğurlu olur inşallaaaahh:)neyse p.tesi sendromunu atlattık haftasonu çabuk gelir gayri.öpüyorum herkesi.:1hug:

oo cansu bacum ya özledim buluşalım tmm
mersin kızlarr nasılsınız bakalım
yaprak dökümü ve maç heycanı sona erdi
hepinize sevgiler

evet yaramas maçta da yaprak dökümü gibi döküldükbenneyaptımki ama herşeyin hayırlısı olsun, yinede Milli takımla gurur duyuyoruz.öpüldünüz...

Kızlar iyi geceler nasılsınız. Bu sıcakta nasıl olunursa........Kalimera seni göremiyom arkadaşım ya nerdesin. Hadi biz sıcaktan bayıldık. Ankara serindir sana ne oldu. Yoksa Mersine geldinde sıcaktan sesin soluğun mu çıkmıyor.Şimdiden okullar açılsa diyecek gibiyiz. Sınavdı kurstu derken hepsi bitti. Neti çocuklara kaptırdık. Allah yardımcımız olsun. Eylüle kadar bu böyle devam eder. Hepinizi öpüyor ve Mersinin sıcağını sevgi olarak size sunuyorum.

gunaydın mersin şekerleri nasıl gidiyor tatıl ah ah cocukları elinden alana kadar anamız ağlıyorr
hepinize sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…