Mersin///33

sevgili hemşehrilerim ben adanada doğmuş okumuş mersinde gençliği geçmiş ordan gelin çıkmış annesi tarsuslu biri olarak heryerden hemşerinizim yane sırnaşık şey ben her yaz mersin tömükteyim bu yaz ağustos ta ordayım neden buluşma düzenlemiyoruz olmazmı acaba ne hoş oldurdu memleketimin insanıyla hepinizi sevgiyle kucaklıyorum Şeniz :enbuyukkk:

Selamlar nasilsiniz kizlar evt görüşemez olduk kib öpüldüzüz kizlar
tşkler canım sende k i b öpümuuxxxxkkkkk
ah ah ah burcu canım ya herkez yaylada bakalım neden olmasıl hemşeriii k i b by
abooooo şalgam adananın mersinliler sahipmi çıkıyo ya ...... şaka şaka ...adana mersin aynı memleket.nasıl özledimmemleketimi sakarya hiç benzemiyo adanaya(((((
bülbülü altın kafese koymuşlar ama yinede memleket demiş k i b öpüldünn
bu haftada bitti acısıyla datlısıyla ohhh bee yarın tatil yatacam valla.herkese iyi tatiller kıslar:lepi:
güle güle git sana iyi tatiller k i b byyy

sende kendine iyi bak yaramasım, iyiki varsın yoksa cevap yasan bilem yok, sıcaklarda herkes mayışmış vallaa.:a015:

Şeniztşkler bacım :enbuyukkk:mersin şekerlerini yazmassan dayanamıyorum vallajeyyar
k i b hayırlı gün diliyorum sana :1hug:a.s.

Merhaba ben de mersinliyim ve su an orayı çooook özledim her şeyini...ankaranın tek sevdiğim seyi havası ...mersinim şimdi cok sıcaktır bayramda mersindeyim, toprağına kurban olayım canım memleketim ...ilk işim ne olacak arkadaslar tantuni yemek...üstüne bi de künefe....ciğer de yemedne dönemem...kerebiçsiz kaldık burda yıllardır ondan da tatmam lazım...şalgam da içicem acılı bunları günlere bölerim artık...sahilde yürüyüş de yapıcam,mezar ziyareti de yapmam lazım,mezitliye de uğrarım,adeseye bayılıyorum zaten 2yıldır gitmiyorum bunları yazarken ble heyecanlandım ya...

hoşgeldin arkadaşım.ank tadını çıkar.mersin yanıyo.2 yılda mersin dahada güzelleşti.mersin forum açıldı adesenin pabucunu dama atarsın sanırım.a.s.a.s.a.s.

mrh arkadaşlar.ben hiç bir yere gidemedim.çekiyoruz işte buranın sıcağını.bebişlerimle kilimayı açtık oturuyoruz.festivaller eylülde başlar heralde.kızım şimdi macit özcanın yüzme kursuna gidiyor.bir görseniz her yaştan insan kursa gidiyor.imkanınız varsa sizde gidin.ben gidemiyorumikizlerden dolayı. öpüldünüz

selam kızlar bu ne sıcak ya bu gidişle kavrulacağız valla.yaylası olanlar yaşadı tabi buz gibi yerde oturuyolardır şimdik, darısı başımısa dostlar:teselli:

bende mersinde ikametgah etmekteyim...aslen buralı değilim ama çocukluğum gençliğim burda geçti yaşlılıkta burda geçecek gibi...mersini çok ama çok seviyorum....mersin gerçekten bir başka bide şu sıcağı olmasa her şey süper olacak ama napalım her güzelin bir dikeni olur misali...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…