tşkler canım sende k i b öpümuuxxxxkkkkkSelamlar nasilsiniz kizlar evt görüşemez olduk kib öpüldüzüz kizlar
ah ah ah burcu canım ya herkez yaylada bakalım neden olmasıl hemşeriii k i b bysevgili hemşehrilerim ben adanada doğmuş okumuş mersinde gençliği geçmiş ordan gelin çıkmış annesi tarsuslu biri olarak heryerden hemşerinizim yane sırnaşık şey ben her yaz mersin tömükteyim bu yaz ağustos ta ordayım neden buluşma düzenlemiyoruz olmazmı acaba ne hoş oldurdu memleketimin insanıyla hepinizi sevgiyle kucaklıyorum Şeniz :enbuyukkk:
bülbülü altın kafese koymuşlar ama yinede memleket demiş k i b öpüldünnabooooo şalgam adananın mersinliler sahipmi çıkıyo ya ...... şaka şaka ...adana mersin aynı memleket.nasıl özledimmemleketimi sakarya hiç benzemiyo adanaya(((((
güle güle git sana iyi tatiller k i b byyybu haftada bitti acısıyla datlısıyla ohhh bee yarın tatil yatacam valla.herkese iyi tatiller kıslar:lepi:
sende kendine iyi bak yaramasım, iyiki varsın yoksa cevap yasan bilem yok, sıcaklarda herkes mayışmış vallaa.:a015:
Tarsusluyum ikamet mersin ve dünyanın cenneti diyorum:lepi:
gunaydın mersin şekerleriii
mavi kizim hoş geldiii
Merhaba ben de mersinliyim ve su an orayı çooook özledim her şeyini...ankaranın tek sevdiğim seyi havası ...mersinim şimdi cok sıcaktır bayramda mersindeyim, toprağına kurban olayım canım memleketim ...ilk işim ne olacak arkadaslar tantuni yemek...üstüne bi de künefe....ciğer de yemedne dönemem...kerebiçsiz kaldık burda yıllardır ondan da tatmam lazım...şalgam da içicem acılı bunları günlere bölerim artık...sahilde yürüyüş de yapıcam,mezar ziyareti de yapmam lazım,mezitliye de uğrarım,adeseye bayılıyorum zaten 2yıldır gitmiyorum bunları yazarken ble heyecanlandım ya...
selam kızlar bu ne sıcak ya bu gidişle kavrulacağız valla.yaylası olanlar yaşadı tabi buz gibi yerde oturuyolardır şimdik, darısı başımısa dostlar:teselli:
umarım yaşlılığında aramısda geçer su ışık.öptüm herkesleri:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?