Mersin///33

günleriniz mutlu ,yarınlarınız umutlu ,kadir geceniz kutlu,dualarınız kabul olsun:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

bende geldim arkadaşlar.22 sene mersinde yaşadıktan sonra izmit kocaeline gelin geldim ve dört senedir burda yaşıyorum.ama mersinimi çok arıyorum gittiğim zaman gelmek istemiyorum

merinli kıslar iiiii bayramlar
tşkler bacım biz evdeyizz bir yere gitmedik yerimseniben
kıslaaarrr nerelerdesiniz yahu valla tam anlamıyla tatil yaptınız ha uğrayan yok buralara.:CüvCüv:
geldim ben burdayım gııı sen nasılsın canımmkaydirigubbakcemile5
bende geldim arkadaşlar.22 sene mersinde yaşadıktan sonra izmit kocaeline gelin geldim ve dört senedir burda yaşıyorum.ama mersinimi çok arıyorum gittiğim zaman gelmek istemiyorum

zuhalsel :enbuyukkk:hoşgeldinn

ya çok sevindim burda hemşerilerimi bulduğum için sırf bu yüzden üye oldum buraya.

merhaba arkadaşlar,mersin hakikaten çok güzeldir..akdenizli olmak da başkadır.ben değilim ama yazları silifkeye giderim,taşucu ws.silifkeli olan warmı?

Kaliş kahve için teşekkürler fosildaşım sende olmasan varya kahve ikram eden olmayacak. Eline sağlık bir tanem. Öpüldünüz Mersinliler.

♥ Önce kendime Sonra evime Sonra evimdekilere sonra kapılarımı açtığımda Bana değen ne varsa Yüreğimle beynim arası Çizgi derinliğince Günaydın

♥ Elini verene Gözünü değdirene Sözünü diyene Diyemeyene Sevgimi görene Göremeyene Günaydın

♥ Günaydın sabahımı aydınlatan güneşim, günaydın canım arkadaşlarım günaydınnn
:lepi:kaydirigubbakcemile5:1hug:a.s.:enbuyukkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…