Mersin///33

günaydın bizim kıslar nerdesiniz okullarda açıldı yoksunuz gelin artık

slm kızlar bende meresin silifkeliyim.şu an diyarbakır'da oturuyorum.öyle çok özledim ki o deniz kokusunu!!!
kaydirigubbakcemile5 hoş geldin

geldim geldim nasılsın ALLAH ZİHİN AÇIKLİĞİ VERSİN TÜM COCUKLARIMIZ
hihoyyytbenim gibi uymadın mı gııı Şeniz

slm kızlar bende meresin silifkeliyim.şu an diyarbakır'da oturuyorum.öyle çok özledim ki o deniz kokusunu!!!
kaydirigubbakcemile5 hoş geldin

geldim geldim nasılsın ALLAH ZİHİN AÇIKLİĞİ VERSİN TÜM COCUKLARIMIZ
hihoyyytbenim gibi uymadın mı gııı Şeniz

:Saruboceq:amin yaramas ben hep erkenciyim hihoyyythihoyyyt

:Saruboceq:amin yaramas ben hep erkenciyim hihoyyythihoyyyt

gunaydın bacım erken uyandı ben de biraz toz alacağim hayırlı gunler muxkkk

selam güzeller nasılsınız umarım herkesler iyidir.ama ama ama ben hastayım idrar yolarımdan dolayı problem yaşıyorum üsgünüm ben:teselli:

Evet kızlar kadro tamamlandı.kaydirigubbakcemile5 Fosildaşınızda döndü aranıza artık. sengözlerimebaksanab Okullar açıldı, çocuklar okula anneler net başına. hihoyyyt Bundan sonra her gün beraberiz. Hepinizin ramazanı mübarek olsun kızlar. Ama sıcak çok sıcak su diye ölüyoruz. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Hadi bakalım görüşmek üzere.Hepinizi çok özledim. Sevgiyle kucaklıyorummmmmmmŞeniz

hoşgeldin keçi kız sizler yoktunuz buraların tadı yoktua.s.a.s.a.s.

hoşgeldin keçi kız sizler yoktunuz buraların tadı yoktua.s.a.s.a.s.

Canım arkadaşım teşekkürler ya beni mutlu ettin yazınla Allahta seni mutlu etsin canım. Aranılmak sevilmek çok güzel. Bende senin için aynı duyguları paylaşıyorum. Ah birde buluşmayı becerebilsek tanışsak. Neyse ( Elbet bir gün buluşacağız). Öpüldünüz Mersinin güzel ve çıtır bayanları.Şeniz

ya evet çok güzel tabi inş bir gün buluşmayı bacerebilirizkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

Boş ver kızım ya biz buluşamayız. Organizasyon yok bizde yani lider ruhlu biri çıkıpta hadi demiyor ya ondan dedim. Bizler yönetilmeye alışık bir toplumuz bilirsiniz. Ya şimdi bu yazdıklarım sizlere ters gelmesin yanlış anlamayında sorun değil ya buluşuruz buluşuruz. Öpüyorum herkesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…