- 28 Ocak 2008
- 140
- 0
- 296
kaydirigubbakcemile5 hoş geldinslm kızlar bende meresin silifkeliyim.şu an diyarbakır'da oturuyorum.öyle çok özledim ki o deniz kokusunu!!!
günaydın bizim kıslar nerdesiniz okullarda açıldı yoksunuz gelin artık
kaydirigubbakcemile5 hoş geldinslm kızlar bende meresin silifkeliyim.şu an diyarbakır'da oturuyorum.öyle çok özledim ki o deniz kokusunu!!!
günaydın bizim kıslar nerdesiniz okullarda açıldı yoksunuz gelin artık
selam güzeller nasılsınız umarım herkesler iyidir.ama ama ama ben hastayım idrar yolarımdan dolayı problem yaşıyorum üsgünüm ben:teselli:
kaydirigubbakcemile5 hoş geldin
teşekkür ederim bi sen dedin hoşgeldin diye.iyi ki mersinliyim dedim.başka bi yerden deseydim herhalde sende kabul etmezdin beni.senağlama
iyi pazarlar kızlarkaydirigubbakcemile[/Qpapatya hoş geldin aramızaa.s.a.s.
iyi pazarlar canım.bi ben varım herhalde.mersinde havalar nasıl???
Evet kızlar kadro tamamlandı.kaydirigubbakcemile5 Fosildaşınızda döndü aranıza artık. sengözlerimebaksanab Okullar açıldı, çocuklar okula anneler net başına. hihoyyyt Bundan sonra her gün beraberiz. Hepinizin ramazanı mübarek olsun kızlar. Ama sıcak çok sıcak su diye ölüyoruz. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Hadi bakalım görüşmek üzere.Hepinizi çok özledim. Sevgiyle kucaklıyorummmmmmmŞeniz
hoşgeldin keçi kız sizler yoktunuz buraların tadı yoktua.s.a.s.a.s.
Canım arkadaşım teşekkürler ya beni mutlu ettin yazınla Allahta seni mutlu etsin canım. Aranılmak sevilmek çok güzel. Bende senin için aynı duyguları paylaşıyorum. Ah birde buluşmayı becerebilsek tanışsak. Neyse ( Elbet bir gün buluşacağız). Öpüldünüz Mersinin güzel ve çıtır bayanları.Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?