Mersin///33

tamam şekerim biz ikimiz buluşalım ozaman olmasmı kıskananları çatlatalım:teytey:

Olur neden olmasın ama sen gence benziyorsun benim gibi fosilden memnun kalacakmısın? Arkadaşlığımdan hoşlanacakmısın. Bekarsın yaşın küçük gibi. İstersen bayramdan sonra buluşuruz. Öpüldünüz kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:içelim:

önemli olan gönüllerin bir olması tamam buluşalım bayramdan sonra.öpüyorum kocaman.

GÜNAYDIN CANLARIM, SABAH KAHVESİ İÇELİM DİYE GELDİM EMMEVELAKİN HENÜZ KİMSELER YOK, SANIRIM HER KEZ BU SAATTE PİRELERLE 11'E 11 MAÇ YAPIYOR .a.s

Selam kızlar yeni keşfettim burayı. Bende Mersinliyim ama yurttdışındayım. Ayy görünce içim gitti öpüyorum hepinizi..

günaydın kızlarrrrrrrr bende mersini çok özlüyorum ben gidememiştim annem geldi yanıma daha 2 hafta önce yolcu ettimannemi mersine ama inşallah en kısa zamanda gidecemmmmmmmmm çok özledim çokkkkkkkkk....

mersin çok güzel bir şehir gecesi gündüzü ayrı güzel iyiki mersinliyim

bence herkes ömründe bi kerede olsa mersine gelmeli tam turistlik ve yazı geçirmek için mükemmel bir şehir denizi ve ormanları ile görülesi bir manzara

erdemli sahilde harika bi yer insanların sıcaklıgı da ayrı bişey

erdemli sahilde harika bi yer insanların sıcaklıgı da ayrı bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…