Mersin///33

mersin şekerleriii nasılsınız bakalım ee kimse yok yine ben de şans yok ki anacığım bir hemşoyla yazışakk ))))
k i b hepinizi kocaman öpüyorummmm

slm yaramas bende pek ugramıyom buralara .cansuda hiç girmio galiba.tarsus buluşmasında benimde haberim olursa gelirim .biz mersinliler beceremedik kib kaydirigubbakcemile5

Köy sakinleri Yağmur Duasına çıkmışlardı.Bütün Köy ahalisi toplandı.İçlerinden birinin elinde Şemsiye vardı. Bu: İNANÇ'TIR. Babalar bebeklerini havaya hoplatır,çocuklar gülmekten bayılır.Yere düşeceklerini akıllarına bile getirmezler.Çünkü babaları onları tutacaktır. Bu: GÜVEN'DİR Yatağımıza girerken yarın uyanıp yaşamaya devam edeceğimize dair teminatımız yoktur.Ama yinede ertesine güne dair planlar yaparız. Bu: ÜMİT'TİR İnancınızı Güveninizi ve Ümidinizi hiç kaybetmemeniz dileğiyle NİCE BAYRAMLAR DİLİYORUM...

eger tarsuslular buluşursa bende gelirim
başlık açarım tmm buluşalımm
slm yaramas bende pek ugramıyom buralara .cansuda hiç girmio galiba.tarsus buluşmasında benimde haberim olursa gelirim .biz mersinliler beceremedik kib kaydirigubbakcemile5
sen de bacım gel tarsus olsun kısmett
tşkler güzel paylaşım için hayırlı bayramlarr
selam kıslar iyisinizdir umarım, ben mutluyum çünkü 9 gün tatil yapacam ooooohhhhh ne güsel:1hug:
bacım sana iyi tatıllar k i b

canlarım, bayramınızı kutlar sağlıklı ve mutlu nice bayramlar diliyorum ve hepinizi kucak dolusu öpüyorum...sevgiler...:1hug:

Bugün Kurban Bayramı, kurbanlar kesilecek sevap niyetiyle etler dağıtılacak herkese. Yürekler bir olacak gönüllere kilitlenecek. Gökler rahmet bereketiyle yağmurlar boşaltacak yeryüzüne. Bugün hepimizin yüreği şenlenip bayram sevinciyle coşacak. Hepimizin Kurban Bayramı kutlu olsun

en yakın il olarkatan bize sizinde bayramınızı en içten dileklerimle kutlarıım arkadaşlarıımŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…