Mersin///33

Kızlar ben geldim. Uzun bir hastalık dönemini başarıyla bitirmiş olmanın verdiği gururla aranızdayım. Ama devamlı girebilirmiyim o işte meçhul. Sağlığım elverdiğince aranızda olmaktan mutluluk duyarım. ÖPÜLDÜNÜZ MERSİ nin şekerleri. Şeniz Bu arada KALİŞİMİ gören duyan varmı? Bu sayfaya gelmez oldu.a.s.

selam mersin şekerleriii nasılsınızzz
ee başlığı açaçağim hazırmısınızz
tarsus buluşması varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

gunaydın mersin şekerleri hayırlı cumalarr
ewet kızlar tarsus buluşuyorrrr şuan tarih yok az yakın zaman da başlık açacağim
kecikız bacım geçmiş olsun hoş geldin

Hemşolar merhaba ya buluşma varmış ha hemde memleketimde Tarsusta. Hadi bakalım buluşalım. Elbet bir gün buluşacağız demiştim ben sizlere. Bu böyle yarım kalmıyacak. Kız havalar ısınsın biraz ya çok soğuk. Trende heder olmayalalım.
Kaliş gören duyan varmı aranızda, hiç sesi soluğu çıkmıyor.

Öpüldünüz şekerler.

günaydın kızlar a.s.
yaf susun soğuk soğuk falan deyip durmayın, millet kardan dışarı çıkamıyo, siz bu havaya soğuk diyosunuz yaf, millete nisbet yapıyo gibi oluyo valla :roflol:

merhaba arkadaslarr yılbasında mersındeyımmmm :)
yemek ıcın önerebılcegınız nereler var acaba

iyi akşamlar kızlar ne hbrsiniz ne zaman buluşuyoruz kızlar çok uzadı yaramass hadi bacım bir tarih atıverrrde buluşalım çok özledimmm hepiniz öpüldünüz kızlarr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…