Mersin///33

Amanda aman Mersinin çıtırları yine soğuktan kaybolmuşlar. Haklısınız anacığım biz soğuğu sevmiyoruz, ondan ortalıkta pek görünmüyoruz. Bakın havalar ısınsın nasılda dökülürüz. Öpüldünüz şekerler.

bende adanalıyım ama haziran ayında geldik anamura.burayı çok sevdim.anamurdan arkadaşlar var sanırım burda hepinize slm lar

herkese mrb.Ben de mersin'liyim.Ama maraş'ta görev yapıyorum.Anne-baba tarafı hep Erdemlilidir.Buluşacaksanız sömestr tatilini bekleyin,ben de geliyim

selam canlaaar benim nette problem vardı pc çöktü.ben yokken neler yaptınız heee .okuduklarıma göre tarsus buluşması varmış. bende gelicem bende bende.zaten haftada tarsustayım ben.

başlıgı nereye açacaksınız buluşma haberlerinemi burayamı haberimiz olsun haaa bensiz buluşursanız hepinizi yolarım walla... gerekirse msn vriyim

herkese mrb.Eminim Mersin bugün çok güzeldir,güneşlidir.Ama hemşolarım niye hiç yazmıyor ((

Nerde bu vatan millet sakarya hu hu huuuuuuuuuuu Mersinliler nerelerdesiniz yahu. Topikte cinler cirit atıyor. Selamlar Mersinin görünmez güzelleri.

arkadaşlar 25 OCAK PAZAR GÜNÜ merkezi bi yerde buluşma ayarlıyoruz. katılımınızı bekliyoruz.herkes buluşmayı çok istiyor.

Son düzenleme:
herkese merhaba.Hafta içi yapsaydınız ben de gelirdim.Canım memleketim

slm memleketimin güzel çıtırlarııı a.s.a.s.
bu topiği yeni gördüm valla nabersiniz :sm_cool::sm_cool:

delikafaduldenherkese günaydın öpüyorum sizidelikafadulden

bugün hava çok güzel hiç evde durasım yok :teytey::teytey::icecream::icecream:şakkıdışakkıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…