h.g. miskokulum, kız sen diğer topiğe niye gelmez oldun??
yaf yazında mersin çekilmiyoki, çok sıcak, nem yapış yapış
ıyyy sevmiyorum ben buranın yazını
slm arkadaşlar aslen ve aslen malatyalı olmakla beraber 16 yıldır mersindeyim burdada evlendim eşim buralı yani ikinci memleketim hatta burayı daha iyide biliyorum diyebilirim herkese merhaba görüşmek üzere
bende malatyalıyım canım 1 sene olmadı daha geleli ama alışamadım daha. :1no2: çok özlüyorum ya. günaydın bu arada herkese:a015::a015:
canım alışırsın inşallah en kısa zamanda ben tüm hayatımı burda geçirdim neredeyse o yüzden buraya daha yakınım burayı seversin inşallah gerçi ilk başlarda sana çok farklı gelecek bizim adetler yok burda ama yabancılık çekmemeni umut ediyorumyerimseniben
sağol canım benim.söylediklerine katılıyorum ama alışamayacakmışım gibi geliyo belkide ailem orda diye bilmiyorum hep gözümde tutuyo:a015: mersinin bunda bi suçu yok tabiki sorun bende aman yanlış anlaşılamasın şehriniz güzel arkadaşlar:teytey:
Çok haklısın güzelim. Şehrimiz her ne kadarda güzel olsa. Önemli olan aileninde yanında olması.
Atalarımız ne demişler:
Bülbülü altın kafese koymuşlar, illada vatanım demiş.Güzel günler senin olsun
Bu arada öpüldünüz Mersinin çıtır kızlarıŞeniz
öyle demeyin ya benneyaptımki üzüldüm gerçekten benim tüm çevrem burda haklısın belkide ama insan evlendikten kendisi bi aile oluyo ya hani sanırım ben o psikolojiye çabuk kaptırdım kendimi arada gider görürsünüz ailenizi sizde benim gibi üzülmeyinnnn
:1hug: öyle ama ben eşimi bile zor görüyorum akşamdan akşamaçocuk olmayınca çok aile gibi hissetmiyo insan yada nebileyim ben büyüyemedim heralde ailemi çok arıyorum.:sm_confused: öptüm hepinizi a.s.
canım öncelikle hoşgeldin diyeyim sana, anladığım kadarılya yalnızlık çekiyosun tabiki alışmak zordur yabancı şehir, herkesede güvenemezsin hemencik.ama bizlere güven şekercim yardıma ihtiyacın olursa koşarıs özeldende mesaj atabilirsin.öpüldün.
anlıyorum seni işin zor biraz bari çocuk yap eğer eşinden yana bi sorunun yoksa çozuk yapar onu büyütürsün zamana ihtiyacın var biraz burayı seversin ama inan bana ortam bulmaya çalış mesela eşinin iş arkadaşlarının eşleriyle tanış onlarla görüş yabancı bi yere alışmak gercekten zor helede malatyadan o sıcasık ortamdam gelmişsse dimiyerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?