Mersin///33

hoşbulduk kızlarrr ne güzel bir karşılama ayy ben çok sevdim bu forumu bu arada miskokulum tantuniyi özlemişsin belli ama özlenmeyecek gibi değil valla cokacimcoook en yakın zamanda yemeni dilerim :Saruboceq:

cerencim,ceylancım hoşgeldiniz.Crescim kızarım tabiiiii,orda yokum diye yapıyon değil mi?Benim için de bol bol gez,tantuni ye,Tantuniyi çoook özledim

çokmu çekti kız canın alıp göndereyim sana. kargo kabul etmez ama otobüse veririm valla. taze gibi olmaz ama ısıtıp yersin fırında :jeyyar:

özlemem mi,yolda kokmıcanı bilsem yollatacam valla,sağolun kızlar.Bu arada nasılsınız? :1hug:

selam kızlar nasısınız bakalım?aben saatın 5 olmasını ve sokağa çıkıp dolaşmayı istiyorum sıkıldım yaf işyerinde bugün:dance:

özlemem mi,yolda kokmıcanı bilsem yollatacam valla,sağolun kızlar.Bu arada nasılsınız? :1hug:

şöle yapabilirim bak alırım poşete sarıp dondurucuda dondururum sona otobüse. gelene kadar anca erir zaten ısıtır yersin. ama taze gibi olmaz tabisengözlerimebaksanab

çok güzel hava bugün yüriycem valla çıkıp şimdi keşke erken kalksaymışım çok yürürdüm akşama kaldım. hadin görüşürüza.s.

Merhaba kızlarrr crescentmoon sanada meraba canımm yaniii haber vermesen bakcağım yok buraçlaraaa thankss coneemm :1hug: bende has be has Mersinliyimm yemeklerine insanlarına bayılırımm ... şuan en güzel zmanlarını yaşıyor hatta ilkbahar ve sonbahar aylarııı hatta ve hatta yazı kışı bile sıcacıkktırr soğuk uğramaz pek buralara (ama yazıı fecii yakarr:icecream: ) herkes gelip görsünn ve yaşamak istiyorsada hiç düşünmesin bile derim benn yaşam şartlarıda ideal... akdenizin incisi güzel memleketim beniiimmm abuuuuu :asigim:

canım çoook haklısın,memleketim 1 numara

tabiiii,gelmem mi ya.Sana da uyarsa görüşelim,bebişler de yürür olur belki

günaydın hanımlar,bol gezmeli bir haftasonu olsun hepimize.Keçikız nerelerdesin yahu?

oy oy oy mersinli değilim ama, canımı beynimi kalbimi orda bıraktım geldim. bi kaç gündür ordaydım ve kesin kararımı verdim okul biter bitmez yerleşiyorum ben...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…