Mersin///33

merhaba kızlar,memleketim nasıl,özledim ya :çok üzgünüm: crescim sen nasılsın?

evet miskokulum memleketin güneşli mis gibi bi hava var
valla bende iyiyim şekerim, uğraşıyorum çocuklarla.

günaydın hanımlar,günaydın Mersin,iyi haftasonları........:1hug:Şeniz

selam arkadaşlar öncelikle hepinizin mübarek mevlid kandilinizi kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim.

ayrıca biliyosunuz bugün bizim günümüz yani dünya kadınlar günü,hepimize kutlu olsun
herkesi sevgiyle kucaklıyorum.:enbuyukkk::1hug:

haftasonu gezmekten gelip kandilinizi falan kutlayamadım.
forumdaydım diyecem ama miskokulum kızar bana nisbet yapma diye :)) o yüzden demiyorum :)))
ayrıca çocuklar için eti çocuk tiyatrosunun pinokyo oyunu vardı. aylardır mersine gelmesini bekliyordum. kızımı götürecektim.
8-9 martta mersindeymiş ama ben daha dün akşam öğrendim. ( çok üzüldüm. mersinde afişleri vardı falan diyolar ama ben hiç rastlamadım ya ((

slm kızlar bende mersinli olarak sizlerin arasına katılmış oldum. ne güzel ya herşey paylaşılıyor. hava durumu bile :dance:

cerencim,ceylancım hoşgeldiniz.Crescim kızarım tabiiiii,orda yokum diye yapıyon değil mi?Benim için de bol bol gez,tantuni ye,Tantuniyi çoook özledim

kazak fazla gelmeye başladı yaşasın ısınıyo hava sonrada soğusa biraz diycez gerçi. olsun şimdi sevinelim biraz sona yine söyleniriz:jeyyar:

kerkese selamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…