Mersin///33

hemsolar nerdesınız yaww:sm_cool:

hemşom nassın görüşemedik kaç günlerdir napan

hemşom sana bişi sorcam ben şimdi 2. üni olarak açık öğretim halkla ilişkilere kayıt yaptıracam da harc parası nekadar yatırmıştın yaa 600-700milyon diye duydum da biraz uçuk geldi doğrumu acep

perşembeye bilet aldım gidiyorum hazırlık telaşı sardı biraz onla uğraşıyorum aman şunuda alim aman bunuda unutmayım diye sen neler yapıon kaç günlerdir sen merkezdemisin ilçedemi

hatçoooooo....kız sen bendenmi saklanıyon...
söz söylüycem kim olduğumu:teselli:
çık artık ortayaabenneyaptımki

ablacım hatcoo adanaya gitcekti solemıştı bana daha donmedı sanırım saklanmaz o öle bişi yapmaz yawŞeniz

hemşom sana bişi sorcam ben şimdi 2. üni olarak açık öğretim halkla ilişkilere kayıt yaptıracam da harc parası nekadar yatırmıştın yaa 600-700milyon diye duydum da biraz uçuk geldi doğrumu acep

yok hemsom ya o kadar yok 250-350 arası yatırıyorum ben şutarafagitti

perşembeye bilet aldım gidiyorum hazırlık telaşı sardı biraz onla uğraşıyorum aman şunuda alim aman bunuda unutmayım diye sen neler yapıon kaç günlerdir sen merkezdemisin ilçedemi

ben merkezdeyım canım hıımm kolay gelsın hemsom gorusemıcezmı sen gıdınce sımdıfisfisfis

aman öle olsun, bende sandımki ben kendimi gizleyince oda gizleyecek:))

sırnaşık şey yok yaw yapmaz herhalde:1rolleyes:

tamam hemşom sağol ben çıkıom akşam yürüyüşüne gidioz şimdi bayyyy

tamam canım byee Şeniz

merhaba nişanlım mersinli ve seneye mersinde düğünümüz yapılacak.düğün yeri olarak tavsiye edebileceginiz yerler varmı?Havuz başında bır dugun ıstıyoruz ama denız kenarında kır dugunude olabılır.armada center dıye bır yer varmıs ama sayımız az olacagı ıcın aynı gun 2-3 dugun bırden yapılabılırmıs.Hilton biraz pahalı geldi.Sultaşa doluymuş.Gondolda bır arkadasımızn düğününe katılmıştım başı boş bır dugun gıbıydı.Gerıyede bişey kalmadı benim bildiğim yardımcı olursanız sevinirim

merhaba wallace sölediğin yerler havuzbaşı duğunune uygun yerler aslında armada dediğin gibi aynı gunde bıkaç duğun yapılabılıyor sultaşa güzel bıyer tavsiye ederim gondol da iyidir aslında ama beğenmedın sanırım hilton pahalı olur tabiki bunlar dışında ben martı oteli tavsiye ederim orda da kır düğünü havuzbaşı tarzı düğünler yapılıyor araştırabilirsin...

peki taksim international icin ne dersiniz?

merhaba arkadaşlar ben aydınlıyım mersinli diilim ama kendimi mersinli olarak görüyorum ve mersinden o kadar çok söz ediyorum ki çevremdekilerde beni mersinli sanıyorlar.mersinde üni okudum ve çalıştım toplam 7 yıl orda yaşadım.geçen yaz da seminere gelmiştim. az da olsa arkadaşlarımla özlem giderdim ve burnumda tüten çok özledğim tantuniyi künefeyi antep fıstıklı tatlıları yedim.oohh ne güzeldi.pozcuda mert tantuni ve yine pozcuda özdeveliler tatlıcı harika fıstıklı tatlıları ve künefesi müthiş.tabi bu arada mersinin yöresel tatlısı kerebici unutmam.ahh ahh mersin

merhaba sana macit özcan spor kompleksini öneririm.bizim komsumuzun kızının düğünü orda havuz kenarında olmuştu çok güzeldi.

merhaba silistra hoşgeldin a.s. mersinde yaşayan zor unutur zaten :1rolleyes: yemekleri her yerde bulamazsın :icecream: ben de aydını cok sevmıştım geldiğimde guzel biyer gerçekten a.s unv. orda okuma şansım vardı ama kaçırdım malesef..

merhaba p!nky* evet unutamıyorum zaten.ailem de çok sevmişti orayı.aydın da mersine göre küçük ama şirin bir yer.herşeyin hayırlısı tabi aydında okumak da ii olurdu.

selam ben yeni üyeyim ve mersinde de yeniyim 16 gün önce evlenip hataydaki ailemden ayrılarak mersine geldim ve anlattıklarınızı okudukça çok şaşırıyorum çünkü ben cehennemi yaşıyorum şuanda davultepede yaşıyorum ve 16 gündür bir allahın kulu kapımı çalıp nasılsın demedi tek başıma evde oturuyorum ve bunalıma girdim mersin bu nedenle hiç sevmedim.

merhaba p!nky* evet unutamıyorum zaten.ailem de çok sevmişti orayı.aydın da mersine göre küçük ama şirin bir yer.herşeyin hayırlısı tabi aydında okumak da ii olurdu.

ewt iyı olurdu ama hayırlısı artık suan nerde yaşıyosun silistra

merhaba hosgeldın ysmnynr a.s. bu kadar bunalım yapma bence yeni olduğun için böle düşünuyo olabilirsin ama o kadar da kötu değildir merkeze gelsen o kadar sıkılmazsın yerimseniben

ben mersinli değilim ama mersini çok seviyorum yaz tatilini dört gözle bekliyorum

merhaba cemoş hosgeldina.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…