kizkalesini seven varmi?
hemşom nassın görüşemedik kaç günlerdir napan
hemsolar nerdesınız yaww:sm_cool:
hemşom nassın görüşemedik kaç günlerdir napan
hatçoooooo....kız sen bendenmi saklanıyon...
söz söylüycem kim olduğumu:teselli:
çık artık ortayaabenneyaptımki
hemşom sana bişi sorcam ben şimdi 2. üni olarak açık öğretim halkla ilişkilere kayıt yaptıracam da harc parası nekadar yatırmıştın yaa 600-700milyon diye duydum da biraz uçuk geldi doğrumu acep
yok hemsom ya o kadar yok 250-350 arası yatırıyorum ben şutarafagitti
perşembeye bilet aldım gidiyorum hazırlık telaşı sardı biraz onla uğraşıyorum aman şunuda alim aman bunuda unutmayım diye sen neler yapıon kaç günlerdir sen merkezdemisin ilçedemi
aman öle olsun, bende sandımki ben kendimi gizleyince oda gizleyecek:))
tamam hemşom sağol ben çıkıom akşam yürüyüşüne gidioz şimdi bayyyy
merhaba nişanlım mersinli ve seneye mersinde düğünümüz yapılacak.düğün yeri olarak tavsiye edebileceginiz yerler varmı?Havuz başında bır dugun ıstıyoruz ama denız kenarında kır dugunude olabılır.armada center dıye bır yer varmıs ama sayımız az olacagı ıcın aynı gun 2-3 dugun bırden yapılabılırmıs.Hilton biraz pahalı geldi.Sultaşa doluymuş.Gondolda bır arkadasımızn düğününe katılmıştım başı boş bır dugun gıbıydı.Gerıyede bişey kalmadı benim bildiğim yardımcı olursanız sevinirim
merhaba wallace sölediğin yerler havuzbaşı duğunune uygun yerler aslında armada dediğin gibi aynı gunde bıkaç duğun yapılabılıyor sultaşa güzel bıyer tavsiye ederim gondol da iyidir aslında ama beğenmedın sanırım hilton pahalı olur tabiki bunlar dışında ben martı oteli tavsiye ederim orda da kır düğünü havuzbaşı tarzı düğünler yapılıyor araştırabilirsin...
peki taksim international icin ne dersiniz?
Slm Arkadaşlar Yeni üyeyim Yeni Evliyim Ve Mersinliyim Nasilsiniz....)
merhaba burcu bay hosgeldina.s.
hemşom nasılsın antalyaya geldim okulum açılıo pzartesi off offf
merhaba nişanlım mersinli ve seneye mersinde düğünümüz yapılacak.düğün yeri olarak tavsiye edebileceginiz yerler varmı?Havuz başında bır dugun ıstıyoruz ama denız kenarında kır dugunude olabılır.armada center dıye bır yer varmıs ama sayımız az olacagı ıcın aynı gun 2-3 dugun bırden yapılabılırmıs.Hilton biraz pahalı geldi.Sultaşa doluymuş.Gondolda bır arkadasımızn düğününe katılmıştım başı boş bır dugun gıbıydı.Gerıyede bişey kalmadı benim bildiğim yardımcı olursanız sevinirim
merhaba arkadaşlar ben aydınlıyım mersinli diilim ama kendimi mersinli olarak görüyorum ve mersinden o kadar çok söz ediyorum ki çevremdekilerde beni mersinli sanıyorlar.mersinde üni okudum ve çalıştım toplam 7 yıl orda yaşadım.geçen yaz da seminere gelmiştim. az da olsa arkadaşlarımla özlem giderdim ve burnumda tüten çok özledğim tantuniyi künefeyi antep fıstıklı tatlıları yedim.oohh ne güzeldi.pozcuda mert tantuni ve yine pozcuda özdeveliler tatlıcı harika fıstıklı tatlıları ve künefesi müthiş.tabi bu arada mersinin yöresel tatlısı kerebici unutmam.ahh ahh mersin
merhaba p!nky* evet unutamıyorum zaten.ailem de çok sevmişti orayı.aydın da mersine göre küçük ama şirin bir yer.herşeyin hayırlısı tabi aydında okumak da ii olurdu.
selam ben yeni üyeyim ve mersinde de yeniyim 16 gün önce evlenip hataydaki ailemden ayrılarak mersine geldim ve anlattıklarınızı okudukça çok şaşırıyorum çünkü ben cehennemi yaşıyorum şuanda davultepede yaşıyorum ve 16 gündür bir allahın kulu kapımı çalıp nasılsın demedi tek başıma evde oturuyorum ve bunalıma girdim mersin bu nedenle hiç sevmedim.
ben mersinli değilim ama mersini çok seviyorum yaz tatilini dört gözle bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?