iyidır hemsom sende ozlettın kendını tatilde goruselım barı :1rolleyes:
nassın hemşom bu sabah 8 sularında memleket toprağına ayak basmış bulunmaktayım giderken bayram tatiline gidemeyen mersinli arkadaşlara havasından suyundan mersinli olmayan arkadaşlarada cezerye ve sıkmadan götürecem anlatınca baya merak ettilersırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
iyidır hemsom sen nasılsın bakalım hosgeldın memleketesırnaşık şey gotur hemsom arkadaslarına da burdakılerden onlar da gorsun buranın tatlarını:icecream:
sağlasın hemşom iyiyim hoş bulduk bu arada
okul nasıl gıdıyor hemsom antalya nasıl..
dersler daha başlamadığı için okul süper yurt denize yakın bol bol yüzdüm gezdim valla okuldan çok tatile gitmiş gibiydimsırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
merhaba arkadaşlar bende mersinliyim ama şuan ankarada yaşıyorum malum evlilik iş ama inanın mersini çok özlüyorum bayramdada gidemeyeceğiz tatilin kısa olması nedeniyle kısmetse kurban bayramında gideceğiz.havasına suyuna kurban olurum mersinin.benide arnıza kabul ederseniz çok sevinirim.ankarada yaşıyorsak memleketimizi unutmadık hala mersinliyim....
merhaba arkadaşlar bende mersinliyim ama şuan ankarada yaşıyorum malum evlilik iş ama inanın mersini çok özlüyorum bayramdada gidemeyeceğiz tatilin kısa olması nedeniyle kısmetse kurban bayramında gideceğiz.havasına suyuna kurban olurum mersinin.benide arnıza kabul ederseniz çok sevinirim.ankarada yaşıyorsak memleketimizi unutmadık hala mersinliyim....
aramıza hosgeldın nuray 06a.s.
hemşom ya alaca karanlık kuşağını bulamıom kalktımı ben mi göremiom bi türlü
öneriler sorular sorunlar bölümünde alacakaranlık bolümü suresiz kaldırıldı yazıyo hemsom şutarafagitti
hatco napio nirelerde göremiom epeydir
slm söle hemşom
merhaba arkadaşlar bende sivaslıyım ama mersin doğumluyum ve mersinde yaıyorum ve size bi şey söylimmi ramazan dolayısı ile batırık yiyemedik ya bayram geçsede bi batırık yesem benim gibi batırığı özleyen varmııııı?
mersin de doğmuşsun mersinde yaşıosun sende mersinlisin ozamansırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey batırıkla pek aram yok ama kısıra bayılırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?