pinky ben kalabalık bir ortamdan buraya düştüm diyebilirim ve azap gibi geliyor bana merkez falan da bilmiyorum davultepedeyim çok sıkıcıııı
merhaba arkadaşlar ben aydınlıyım mersinli diilim ama kendimi mersinli olarak görüyorum ve mersinden o kadar çok söz ediyorum ki çevremdekilerde beni mersinli sanıyorlar.mersinde üni okudum ve çalıştım toplam 7 yıl orda yaşadım.geçen yaz da seminere gelmiştim. az da olsa arkadaşlarımla özlem giderdim ve burnumda tüten çok özledğim tantuniyi künefeyi antep fıstıklı tatlıları yedim.oohh ne güzeldi.pozcuda mert tantuni ve yine pozcuda özdeveliler tatlıcı harika fıstıklı tatlıları ve künefesi müthiş.tabi bu arada mersinin yöresel tatlısı kerebici unutmam.ahh ahh mersin
selam ben yeni üyeyim ve mersinde de yeniyim 16 gün önce evlenip hataydaki ailemden ayrılarak mersine geldim ve anlattıklarınızı okudukça çok şaşırıyorum çünkü ben cehennemi yaşıyorum şuanda davultepede yaşıyorum ve 16 gündür bir allahın kulu kapımı çalıp nasılsın demedi tek başıma evde oturuyorum ve bunalıma girdim mersin bu nedenle hiç sevmedim.
ben mersinli değilim ama mersini çok seviyorum yaz tatilini dört gözle bekliyorum
hıımm haklısın ya alıştığın ortamdan kopmak zor olur gercekten eşın mersinlı sanırım o gezdırsın senı o zaman alışırsın belkı seversın fisfisfis
hemşom nassın yaa görüşemedik epeydir hatco nassı napionuz bakem buralarda mısınız yine özledim kızz siziŞenizŞenizŞenizŞeniz
heytttt ben deldimmmmmmsırnaşık şey
hakketen mersin yaşamak istediğim şehir çok seviyorum suyunuda içtim bolca ama bitürlü yerleşemedim mersine
mersin gülnarlı birileri varmı aranızda.......
arkadaşım ben yeniyim .bende akdenizliyim .Antalyalıyım.bana yardımcı olurmusun chat yapamıyorum burda ,nasıl yapabilirim . Şimdiden teşekkür ederim
inşallah iyi arkadaşlıklar edinirimburada çünkü çok ihtiyacım var.dertlerimi paylaşmak istiyorum
mersililer ne haber
ya aranizda hic tarsuslu yok mu ?:1shok: inanmiyorum mersinlide mi yoktur?:çok üzgünüm: adanada kabülümdür odami yok?:bbo: VARDIR VARDIR AMA YAZMIYORSUNUZ BEN SIZI BILMEZMIYIM....:1yes2:
sen kimsin tanışabilirmiyiz
batirik bilen ve seven varmi aranizda?
tanışabılırız tabı özelden yazabilirsın bana ne zaman istersena.s:1hug:
Bende Mersinliyim arkadaşlar.:teytey:
kızzz nassın bakem özlesdim valla seni ayy ne güzel dolmuş burası SLM HEMŞOLARIM
bayram için pazartesiden yola çıkıom salıya ordayım 1hfta kalcam
bende mersine gelin gelcem istanbulluyum haziran ayında mersindeydim batırk yedim güzl gerçekten ama sıkma böreğe hayran oldum daha birçok yerine mersin güzel şehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?