Mersin///33

pinky ben kalabalık bir ortamdan buraya düştüm diyebilirim ve azap gibi geliyor bana merkez falan da bilmiyorum davultepedeyim çok sıkıcıııı

pinky ben kalabalık bir ortamdan buraya düştüm diyebilirim ve azap gibi geliyor bana merkez falan da bilmiyorum davultepedeyim çok sıkıcıııı

hıımm haklısın ya alıştığın ortamdan kopmak zor olur gercekten eşın mersinlı sanırım o gezdırsın senı o zaman alışırsın belkı seversın fisfisfis

hoş geldin canım buranın suyunu içmiş 7yıl burda yaşamışsın sende mersinli sayılırsın zaten sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

cnm haklısın davultepe biraz merkezin dışında kalıo sıkıcı geebilir bide hiçbir yeri bilmiosan gezemiosunda ama bir alışsan çıkıp gezsen seversin 1-2de arkadaşın oldumu değmeyin senin mersin keyfine

ben mersinli değilim ama mersini çok seviyorum yaz tatilini dört gözle bekliyorum

slm canım hoş geldin sırnaşık şeysırnaşık şey

hıımm haklısın ya alıştığın ortamdan kopmak zor olur gercekten eşın mersinlı sanırım o gezdırsın senı o zaman alışırsın belkı seversın fisfisfis

hemşom nassın yaa görüşemedik epeydir hatco nassı napionuz bakem buralarda mısınız yine özledim kızz siziŞenizŞeniz

hemşom nassın yaa görüşemedik epeydir hatco nassı napionuz bakem buralarda mısınız yine özledim kızz siziŞenizŞenizŞenizŞeniz

iyidır hemşom okul nasıl gıdıyor hatco kayıplarda valla yok ortalardafisfisfis ben buralardayım bende özledim valla hemsom ŞenizŞeniz bı gun msn de goruselım okk:1rolleyes:

hakketen mersin yaşamak istediğim şehir çok seviyorum suyunuda içtim bolca ama bitürlü yerleşemedim mersine

gel bekleriz senı de cemos :sm_cool:

bende varımm :sm_cool: mersin bölümü var zaten oraya da yazabilirsinizşutarafagitti

ortak nerdesin yaww kactın yine :mymeka: kimse yok zatenn fisfisfis

arkadaşım ben yeniyim .bende akdenizliyim .Antalyalıyım.bana yardımcı olurmusun chat yapamıyorum burda ,nasıl yapabilirim . Şimdiden teşekkür ederim

inşallah iyi arkadaşlıklar edinirimburada çünkü çok ihtiyacım var.dertlerimi paylaşmak istiyorum

ben biliyorum batırık.çok ta severim.

sen kimsin tanışabilirmiyiz

ben varım ben mersin gülnarlıyım

ya aranizda hic tarsuslu yok mu ?:1shok: inanmiyorum mersinlide mi yoktur?:çok üzgünüm: adanada kabülümdür odami yok?:bbo: VARDIR VARDIR AMA YAZMIYORSUNUZ BEN SIZI BILMEZMIYIM....:1yes2:

merhaba tür-kan a.s. herkes var merak etme yazıyolar da bu aralar yoklar sanırım :sm_confused:

sen kimsin tanışabilirmiyiz

tanışabılırız tabı özelden yazabilirsın bana ne zaman istersena.s:1hug:

Bende Mersinliyim arkadaşlar.:teytey:

merhaba turkuvaz hosgeldina.s.

kızzz nassın bakem özlesdim valla seni ayy ne güzel dolmuş burası SLM HEMŞOLARIM
bayram için pazartesiden yola çıkıom salıya ordayım 1hfta kalcam

iyidır hemsom sende ozlettın kendını tatilde goruselım barı :1rolleyes:

bende mersine gelin gelcem istanbulluyum haziran ayında mersindeydim batırk yedim güzl gerçekten ama sıkma böreğe hayran oldum daha birçok yerine mersin güzel şehir

merhaba devçınar a.s. burda yaşarsan vazgecmek zor olur zaten yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…