Mersin///33

GÜNAYDIIIN MERSİİNopuyorumnanaktan GÜNAYDIIIIIN FOSİLDAŞIIIIM :1hug:

HAYIRLI CUMALAR CANLARIM,
ANKARADAN MERSİNE KUCAK DOLUSU SEVGİLER SELAMLAR:1hug:a.s.

günaydınlar.....hayırlı cumalar...
sağol ablacım iyiyim,evet,buralar serinledi,özellikle geceleri,her yeri kapatıyoruz.Ama gece orası da iyi olmuş biraz,öyle diyor bizimkiler.Umarım sen de iyisindir canım

selam kızlar
nasılsınız bakalım
dün sele karşı anons falan yapılmış.
bizim işyerine falanda uyarı geldi. fırtına bekleniyor mersinde diye. şimdi hafif hafif yağıyo ama Allahtan fırtına falan yok bari.

iyiyim şekerler
ev taşıdım yoruldum dinleniyorum artık:)

keçikız kızın gittimi?allah kavuştursun gittiyse

selamlar herkese havalar serinledi bende rahatladım yaa... azdaaha çatlıycaktım.. az kaldı kızlar kaynar içmeye beklerim şafak yaklaşık 25 gün

günaydınlar.....hayırlı cumalar...
sağol ablacım iyiyim,evet,buralar serinledi,özellikle geceleri,her yeri kapatıyoruz.Ama gece orası da iyi olmuş biraz,öyle diyor bizimkiler.Umarım sen de iyisindir canım

Canım kardeşim bende iyiyim. Havalar evet biraz serinledi ama bizim ev halkı serinlemedi. Baba oğul hala sabaha kadar kılıma çalıştırıyorlar. Anlıyacağın biraz ateşliler.:smiley-cool:

selamlar herkese havalar serinledi bende rahatladım yaa... azdaaha çatlıycaktım.. az kaldı kızlar kaynar içmeye beklerim şafak yaklaşık 25 gün

Oh ne güzel sen doğum yapana kadar havalar biraz daha serinler tam kaynar içme havası olur. Özelden adresini ver kaynar içmeye gelirim bak. Ben çok severim kaynarı kokusunu kızımda sever kışın bazan yapar içeriz. <Şaka bir yana Allah bebeğinede sanada sağlıklı günler versin.Şeniz

günaydınlar....
aslıcım çok az kalmış,Allah kavuştursun bebene,kaynara bayılırım,üstüne bol ceviz dökeceksin,ohhh,canım çekti birden
ebrucum,ablacım nasılsınız?

kadir geceniz mübarek olsun arkadaşlar hepiciğimizin tövbeside duasıda kabul olsun amin

tabiiki adresimi veririm ne demek beklerim hele bi dogurayımda

kaynar ne ilk defa duyuyorum şerbet gibi bişimi

abowww nasıl mersinlisin bacım.. kaynar adı üstünde sıcak içilen içinde karanfil zencefil taRçın karabiber daha biçok baharat bulunan kaynatılan sonra süzülüp üstüne dövülmüş ceviz atılarak içilen bir çeşit kış çayıdır.. bizde dogumdan hemen sonra yapılır ve gelen herkese ikram edilir.. çok hoş bir şeydir insanın içini ısıtır enerji verir.. bana gelirseniz içersiniz olurmu

anacım mersinli delimki ben mersinde yaşamaya başlıyalı bir yıl oldukaydirigubbakcemile3 bende demlerim bu çayı çok severim bütün kompostolarımada bu karışımdan koyarım (tarçın karanfil zencefil karabiber) ama ceviz olayı süpermiş aklıma gelmemişti
tabi gelerim ne demek kuzum Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…