GÜNAYDIIIN MERSİİNopuyorumnanaktan GÜNAYDIIIIIN FOSİLDAŞIIIIM :1hug:
HAYIRLI CUMALAR CANLARIM,
ANKARADAN MERSİNE KUCAK DOLUSU SEVGİLER SELAMLAR:1hug:a.s.
günaydınlar.....hayırlı cumalar...
sağol ablacım iyiyim,evet,buralar serinledi,özellikle geceleri,her yeri kapatıyoruz.Ama gece orası da iyi olmuş biraz,öyle diyor bizimkiler.Umarım sen de iyisindir canım
iyiyim şekerler
ev taşıdım yoruldum dinleniyorum artık:)
keçikız kızın gittimi?allah kavuştursun gittiyse
selamlar herkese havalar serinledi bende rahatladım yaa... azdaaha çatlıycaktım.. az kaldı kızlar kaynar içmeye beklerim şafak yaklaşık 25 gün
selam kızlar
nasılsınız bakalım
dün sele karşı anons falan yapılmış.
bizim işyerine falanda uyarı geldi. fırtına bekleniyor mersinde diye. şimdi hafif hafif yağıyo ama Allahtan fırtına falan yok bari.
Oh ne güzel sen doğum yapana kadar havalar biraz daha serinler tam kaynar içme havası olur. Özelden adresini ver kaynar içmeye gelirim bak. Ben çok severim kaynarı kokusunu kızımda sever kışın bazan yapar içeriz. <Şaka bir yana Allah bebeğinede sanada sağlıklı günler versin.Şeniz
tabiiki adresimi veririm ne demek beklerim hele bi dogurayımda
kaynar ne ilk defa duyuyorum şerbet gibi bişimi
abowww nasıl mersinlisin bacım.. kaynar adı üstünde sıcak içilen içinde karanfil zencefil taRçın karabiber daha biçok baharat bulunan kaynatılan sonra süzülüp üstüne dövülmüş ceviz atılarak içilen bir çeşit kış çayıdır.. bizde dogumdan hemen sonra yapılır ve gelen herkese ikram edilir.. çok hoş bir şeydir insanın içini ısıtır enerji verir.. bana gelirseniz içersiniz olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?