Mersin///33

ya arkadaşlar göçmende oturuyorum ben bu civarda kavonoz alabileceğimbi yer biliyomusunuz bimde varmıdır mesela

göçmende groseri tansaş falan yokmuydu yanlış hatırlamıyorsam.. az ilerde adese var mesela..

bu arada 30 eylüle tarih aldım.. allahtan bi mani çıkmazsa 30 eylülde veletim kucagıma gelecek inşallah..ortadoguda yapacam (eski toros)

hadi bakalım hayırlı olsun sağsalim inşallah :Saruboceq:
aldımcanım çıkıp çok sağol

merhabalar....
şimdiden iyi bayramlar,yarın memleketlere gidiyoruz,salı mersin'deyim inşallah,özledim memleketimi

mersin şekerleri bayramınız mübarek olsun hamarat cnm hayırlısıla kucağina al bacımmm
Allah yar ve yardimcın olsun öpüyorum şimdiden k.i.b.

meraba canım ama kalamıycammalesef bişey yazan olmuşmu diye bakim dedim kimse uğramamış nerde bu millet devlet

selamlar sitede neler olmuş repler gitmiş çokta önemli bişey değil zatende neden bu kadaar olay oldu anlamadım.nasılsınız baklalım görüşmeyeli bayağıdır giremiyorum girdiğimdede yazılanları okuyp hemen çıktım malesef.
öpüyorum hepinizi.

iyi geceler kızlar
nasılsınız??
ben çok fena nezleyim. uzun zamandırda gelemiyorum.
umarım herkes iyidir. geçmiş bayramınızda kutlu olsun.

anaaa kız benim doğum tarihimde 30 eylül. terazi olacak desene
hayırlısı olsun canım.

geçmiş olsun cres
görevlendirmem oldu şükür,ilçeye gitmekten kurtuldum,pazartesi yeni okulumda başlayacağım inş,çok mutluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…