Mersin///33

hamarat hayırdır ya, neti neden iptal ettirdinki??
cafeye her zaman gidilmez, birde bebek olacak hiç gidemezsin, biz nasıl haber alıcaz senden??

günaydınlar....
aslıcım habersiz bırakma bizi
ben bu isimlerimizin altında yazılanlardan bir şey anlamadım yaa

merhaba kızlar burçinciğim çok gıcık olmuş isimlerimizin altında yazamnlar.okuluna alıştın mı yakın mı evine?ve kağancık nasıl?
aslı bizi habersiz bırakma sakın.

merhaba kıslar bizde 2 gün önce mersine tasındık...bende aranıza katıldım..erdemli limonluda oturuyorz..sizler nerdenisiniz

herkese selam ben neti iptal ettirdim.. su an cafeden yazıyom.. kendinizie iyi bakın öptüm
valla bende kapatmayı düşünüyorum sende kendine iyi bak güzelim
merhaba kıslar bizde 2 gün önce mersine tasındık...bende aranıza katıldım..erdemli limonluda oturuyorz..sizler nerdenisiniz

hoşgeldin canım a.s. benimde bi seneyi geçti nerdeyse birbuçukolacak

h.g. canım. bende erdemlide oturuyorum ama mersinde çalışıyorum.
hoşgeldin mersine. nerden geldin??

cok uzak olmuyor mu..erdemliden her sabah mersine..vala alah kolaylık versin canım..ben bursadan geldim mersine..yerlestik tammiyle:)

ne işle mesgulsun:1hug:

valla bende kapatmayı düşünüyorum sende kendine iyi bak güzelim

hoşgeldin canım a.s. benimde bi seneyi geçti nerdeyse birbuçukolacak

hosbulduk datlım..alısmısındır umarım e bizde alısıcaz mecbur:1rolleyes:

tekrar hoşgeldin canım. uzaktan gelmişsin. aslen nerelisin??
evet dediğin gibi zor oluyor. ben bankada çalışıyorum akşamları çok geç çıkıyoruz. akşam dönüşüm daha zor oluyor. ama burdada kendi evim ve kurulu düzenim olunca oraya taşınmayıda düşünmedim. gidip geliyorum napalım

anladım olsunn allah huzur ve mutluluk versin..

aslen sivaslıyım..ama hiç gidip görmedim.:)

sen nerelisin...bu tarafları hiç biliyormusun limonluyu falan..mersin merkeze cok uzagız biz

limonluya limanın oraya geliriz canım. güzel piknik yeri var. denizede girilebiliyor.
bende aslen nevşehirliyim.
bu bayramdada sivastan geçtim. ilk kez gördüm orayı. mersin merkeze çokta uzak sayılmazsın canım. araba varsa 45 dk falan sürer ordan. dolmuşla tabi daha uzun sürüyor. sen çalışıyormusun. gerçi profilinde öğrenci yazıyor.
buraya ne için taşındınız canım??

eşim ticaretle ugrasıyor..mersindee türkiyenin her yerine gidebilmek için orta nokta..birde suriyeye yakın oldugu için tabi..o yüzden buraya tasındık.bende calsıyordum bir şirketin ön muhasebe ve sekreterligini yapıyordum.4 ay önce işimi bıraktım.biraz ev hanımlıgının tadını cıkarayım dedim:)sonra tekrar yarım kalan egitimime (üniversteye) devam etmek için ders calsmaya basladım..şimdilik evde öyle oyalanıyorum işte:)

sen neler yapıyorsun? kac seneedir calısıyorsun...ne zamndır mersindesin..

ben üniversite için gelmiştim canım buraya. mersin merkezdeydim. evlendim erdemliye yerleştim. ilk evlendiğim zamanlar iş bulamadım. çocuğum oldu. onu büyüttüm. sonra sözleşmeli işe başladım. orayı bıraktım. bankaya başladım bankadaysa 3 yılı bitirdim canım.

hosbulduk datlım..alısmısındır umarım e bizde alısıcaz mecbur:1rolleyes:
yok güzelimalıştım desem yalan olur ama uğraşıyorum hala bende pozcudaydım ilk oraya taşındımevimi su basınca taşındım şimdi göçmendeyim
ay çok zor valla hergün okadar yol sat burdan bi ev al ya bıkmadınmıokadar yol hergün
ben 2 senedir işsizim hiçöle tatlı bişeymiş keyfi varmış gibi gelmiyo ev hanımlığı ama madem sen sevdin keyfini çıkar madem Şeniz

maşallah azim diye buna denir iki kilon kalmış buarada afferim iradeli hemşom Şeniz

ay çok zor valla hergün okadar yol sat burdan bi ev al ya bıkmadınmıokadar yol hergün

canım konu sadece ev meselesi diil. mersinde kimsem yok. akşamda geç çıkıyorum. çocuğum okuldan gelince yalnız kalacak orda. ama burda eşimin ailesi falan var. onlara gidiyo, babaannesinde kalıyo ben gelene kadar. çocuğum içinde katlanıyorum yola napim.

anladımçocuk varsa mecbur tabi haklısın
yok kıs, yanlış anlamışsın. iki kilom kalmadı. hedefim 60 tı ama ben şimdi 58 im. altta okursan 6 kg verdiğim yazıyo. yani hedef altına indim :teytey:
afferim kız bende 4 gündür kıstım yediklerimi ödemimgitti ama bu kilolar nası gidicek bilmiyorum şimdiden bıktım verir geri alırım kesin ben :1ninca:
kızlar iyi geceler nasılsınız bakalım. Öpüyorum hepinizi.

sanada iyi geceler canımbiiş bulursam daha iyi olucam sen nasılsın Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…