Mersin Adana tüp bebek merkez önerisi

Merhabalar. Bir merkeze karar kılabildiniz mi acaba, ben de yeni Araştırma sürecine girdim

Merhaba canım Acıbadem Volkan hocada yaptırdım tüp bebeği ilk teste pozitifti kan değerim ama iki gün sonra yenileyince değerim giderek düştü ve negatifle sonuçlandı.Ben o tedaviden sonraki ay yani şuan doğal yoldan hamile kaldım kuzum yarın doktor kontrolüne gidecem inşallah keseyi görürüz kalp atışını duyduktan sonra burda yazıp umut olsun die paylaşım yapacaktım

Çok sevindimm inşallah inşallah güzel haberlerinizi bekliyoruz Volkan hocada tüp bebek yaptırma deneyiminiz nasıl geçti peki, maliyetini de paylaşmanız mümkünse çok sevinirim

Çok sevindimm inşallah inşallah güzel haberlerinizi bekliyoruz Volkan hocada tüp bebek yaptırma deneyiminiz nasıl geçti peki, maliyetini de paylaşmanız mümkünse çok sevinirim
Teşekkür ederim canım bugün gittim keseyi çok küçüktü görünmeyecek kadar doktorum yine kan ver dedi artışa bakalım cuma tekrar gel dedi bakalım kuzumVolkan hoca iyi bir doktor net adam sadece işine odaklı ciddi biri.maliyeti bana paket 110 bin tl idi hastane ücreti benim rahim filmi çekilmişti öncesinden sanırım onu düşürdüler fiyyatn totalde hastaneye 100 bin ödedim.ilaçları da doza göre fiyatlanıyor o da bana 65 bin civarı oldu toplamda 165-170 bin gitti canım

Cuma hemen gelsiiiinn bana da bugün telefondan 110 bin dediler ilaçsız. Peki rahim filmini nerede çektirmiştiniz, ben nerede çektirebilirim

Bu arada benim de fsh değerim 14 ben özel sebeplerden dolayı yaklaşık 3 ay kadar sonra başlayabileceğim tedaviye bu süreçte Volkan hocanın önerdiği bir vitamin varmış onu kullanacağım ve rahim Filmi çektireceğim.

Cuma hemen gelsiiiinn bana da bugün telefondan 110 bin dediler ilaçsız. Peki rahim filmini nerede çektirmiştiniz, ben nerede çektirebilirim
Orda da çektirebilirsin kuzum ama ben dediğim gribi medicalde çektirmiştim normal kadın doğum uzmanı doktorum çekmişti tüplerim açık mi die kontrol etmek için açıktı zaten bir kaç ay sonra tüp bebeğe geçtim işte doktor yakın zamanda yaptırmışsın tekrara gerek yok dedi

Evet Dhea ve proveive f die bir takviye ilacıydı bende kullandım kuzum onlar mı acaba

Anladımm o zaman ben başladığımda çektireyimm öncesinde değil, fiyatlar da üç aşağı beş yukarı aynı dır diye düşünüyorum

Ben de geçen günlerde Erhan Bey'e gittim çok duymuştum adını çok İsteyerek gitti Benim ablam da aynı bebek merkezinde yaptırmıştı o çok memnun kalmıştı Ben de onun için oraya gitmek istedim Bir de açıkçası fiyat için Çünkü özeller çok uçuk fiyatlar söylüyordu ablamın doktoru şu an özelde olduğu için Aslında ona gitmek istiyordum ama Fiyatı çok yüksek geldi gidemedim sorun benim eşimde Ben daha önceden de doktora gittiğimde bana yumurtalıklarımla ilgili hiçbir şey söylemedi ama Erhan Bey yumurtalıklarımın az olduğunu yaşımın büyük olduğunu 34 yaşındayım eşime üroloji doktoruna yönlendirdi Bana da Adetliyken gel dedi Ama şu an Çok kararsızım hem sizden Duyduklarım ve hem de bana söylediği şeylerle eşim de orada yaptırmak istiyor şu an çok mutsuzum

Tavsiyem sadece iki kuruş fazla verip acıbademe gitmeniz burdaki en iyi merkez orası Erhan bey sizi de ileri yaş bulmuş bu adam başarisizligina kılıf arıyor yapmayın gitmeyin biraz daha dişinizi sıkın volkan Noyan ya da Bülent Haydardedeoglu na gidin ben öyle yapacağım

Benim ablamın doktoru da o çok başarılı bir doktor Peki fiyat ne kadar diyor

Yani iki üç gündür çok mutsuzum eşim de diyor ki Bir görüşmeye daha gidelim Memnun kalmazsan başka bir yere gidelim Biz muayeneye gittiğimizde bizden önce çekilişlerle bir saat konuştuk biz sadece odada 10 dakika kalabildik muayene ile beraber çok üzüldüm yani gördüğüm muameleden zaten sizin yaşınız çok büyük eşinin sonunu Çok büyük dedi Halbuki Benim eşimin sorunu sadece hareketle ilgili diğer sonuçları iyi

Bu şekilde olup çok gebe kalan var sakın gitme bu adam moral vermiyor beni transfere aldı embriyoyu rahime yerleştirdikten 30 sn sonra şansın yüzde 20 dedi o zaman neden transfer yaptın diyemedim o adam ne yumurta kaliten için uğraşır ne sperm iyileştirmenin ne demek olduğunu bilir size dediklerini kafadan bana da dedi. İkinciyi denedik yine erhanda zerre farklı yol denemedi sonuç hep hüsran kendini geliştirmiş daha iyi araştıran alternatif sunan yere gidin

Sizin adınıza da çok üzüldüm çok geçmiş olsun bize de dedi ki ne Biz sigara kullanıyoruz eşim de bende ama çok değil yani dedi sizin zaten Çocuğunuz olsa da düşer en iyi ihtimal dedi 3 ay sonra başlarım size tüp bebekleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…