Mersin-Adana tüp bebek

Amin inşallah Benım de cıkolata kistim var. 10 cm e yakında 5 cm e kadar düştü kistim. Doktorun bılgısıne guvenıyorum ama ıster ıstemez acaba dıyor ınsan.. Bende de hemsıreye ulasılıyor onlar soruyor gerı dönuyorlar. Bugun baya içim sıkkın ne yapacagımı bılmeyerek uyandım.

Rabbim önüne hayır yoları kursun inşallah Erhan hocayla bir görüş doktoruna güven ve inan en doğru kararı alır zaten inşallah hakkında hayırlısı olsun kist çok basit doktorlar için yaşın yumurta sayında uygunsa korkma kaç yaşındasın

Amin 30 yasındayım. Amh ım düşük o yuzden doktorum amelıyat onermedı olan rezerv de azalır dıye. İlaç tedavısıyle küçüldü kistim. Yani bence cok da basit degıl çikolata kisti tam bı illet tüplerim den bırınde sıvı bırıktıgı ve şiştiği için ameliyat oldum biri kapalı diğeri acık ama onda da yapısıklık var kistten dolayı

Anladım canm bence gidilen merkez doktor çok çok önemli hani boş övüyormuş gibi geliyorum biliyorum ama ne umutsuzlukta beni kendime getirdi doktorum bir konuş tanış belki burasıdır vesile yolumuz kesişip konuştuk doktor adı aldın vardır ille bir hikmeti

Evet olabılır peki randevu aldıgınızda cok beklıyor muydunuz. Randevu saatını cok aşıyor muydu

Evet olabılır peki randevu aldıgınızda cok beklıyor muydunuz. Randevu saatını cok aşıyor muydu
Hayır bazen olabiliyor ondada önceden muhakkak söylüyorlar gidip sistem olarak görünce diğer hastanelerden farkı olduğunu anlayacaksınız

Hayır bazen olabiliyor ondada önceden muhakkak söylüyorlar gidip sistem olarak görünce diğer hastanelerden farkı olduğunu anlayacaksınız
bende başladım erhan beye bu ay vitamin verdi eylülde yumurta toplama yapıcaz ekim-kasım gibi de transfer yapıcak. Ama gerçekten bahsettiğin kadar iyi bi doktor erhan bey insanı anne baba olmuş gibi hissettiriryor. Senin tavsiyenle gittim inşallah hayırlı sonuç alıp yazarım çokta duacın olurum. Gerçi şimdi de dua ediyorum. Bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Amin inşallah Rabb'im en kısa zamanda hayırlı haber almanı nasip etsin en ufak birşeye yaradıysam ne mutlu yumurta büyütme için hangi iğneyi verdi

sana hangi iğneyi vermişti
Ben ilk ay aşılama diye gittim gonal-f yazdı canm ama çok yumurtam büyüdüğü için o ay aşılama işlemini iptal edip diğer ay meriofert iğne ile tüp bebek tedavisine başladık elimde meriofert iğne var yazarsa aklında bulunsun yardımcı olurum

tamam canım çok sağol. Bir bakayım ne yazacak bana. Haberleşiriz inşallah

merhaba canım. Çok şükür bugün yumurtalarım toplandı. 13 yumurtam varmış. Ama benim kasıklarımda ağrı var baya bide mide bulantısı oluyor hafif. Ne zaman geçer acaba ? sende de olmuş muydu
Gözün aydın canım hayırlı haberler al inşallah evet ben bi hafta yattım çok ağrım oldu normalmiş olmasıda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…