• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mersin' de Tavsiye Ettiğiniz Kadın Doğum Doktorları

canım ben ilk bebeğimi doğuşta dünyaya getirdim doktorumda öznur hanımdı biraz serttir ama çok işinin ehli bir bayan ikinciyide imcde dünyaya ayfer hanıma gittim çok tatlı güler yüzlü bir bayan bana hangi hastaneden memnun kaldın dersen ben doğuş derim pirensesler gibi doğum yatım çok iyiydi doğum hazırlıklarını tek başıma doktorumun hemşiresi yaptı ona çok alıştığım için çok rahattım özel bir bekleme odaları var aylenle orda çok rahat bekliyorsun anestezi uzmanı çokkk tatlı bi bayandı beni çok rahatlattı ameliyata giren hemşireler çok anlayışlılardı kesinlikle ben uyuyana kadar üzerimdeki önlüğü çıkarmadılar ameliyattan çıktım hemen bi odaya aldılar sadece iki kişiydik sonrs odama aldılar ameliyattan sonra çok ağrımda olmadı genel olduğu için diyorum ve mahremiyete önem veriyolaar ikincide oraya gitmediğime pişman oldum 5 yıl önce böyleydi şimdi nasıl bilmem.Umarım sende memnun kalırsin hayırlı doğumlar.

öznur hanımdan çok memnunum. 30 haftalık oldum artık. doğuma kadar değişiklik yapmayı hiç düşünmüyorum. inşallah öznur hanımdan memnun olduğum gibi hastahanedende memnun kalırım. ocakta gelecek bebişim:))

kızlar ne yaptınız yenişehir hastanesine giden varmi aranizda dogum fiyatlari nedir acaba

merhaba
doğum yapalı 29 gün oldu benim
doğuş hastanesi öznur hanım dı doktorum
750 tl fiyatla genel anestezi sezeryan oldum
iki gün hastanede kaldım, sabit herkese yapılan uygulamaymış
fakat doğumdan bir hafta önce bazı tahliller istedi onlar 90 lira tuttu
yani 850ye geldi doğumum
öznur hanımdan çok memnun kaldım
hiç sezeryanlı gibi değildim
bir gün yattım sadece
ağrım sızım olmadı

merhaba
doğum yapalı 29 gün oldu benim
doğuş hastanesi öznur hanım dı doktorum
750 tl fiyatla genel anestezi sezeryan oldum
iki gün hastanede kaldım, sabit herkese yapılan uygulamaymış
fakat doğumdan bir hafta önce bazı tahliller istedi onlar 90 lira tuttu
yani 850ye geldi doğumum
öznur hanımdan çok memnun kaldım
hiç sezeryanlı gibi değildim
bir gün yattım sadece
ağrım sızım olmadı

geçmiş olsun bende yenişehire has.gitmeye başladim şimdilkik memnun gibiyim dogum için de epidural normal doguma 600 650 arasi dediler

geçmiş olsun bende yenişehire has.gitmeye başladim şimdilkik memnun gibiyim dogum için de epidural normal doguma 600 650 arasi dediler

sağlıkla alırsınız inş bebeğinizi kucağınıza
fiyatı uygunmuş yenişehir in ne güzel
haldun beyle pınar hanım vardı sanırım orda

merhabalar,ben 3 aylık hamileyim. ben de çiğdem hanıma gidiyorum ve memnunum da aslında ama doktorumu değiştiricem. çünkü çiğdem hanım özelden bakıyo ve baya tuzlu gelmeye başladı bize :( doğuş hastanesinde dilek hanımın adını duydum ona gitmeyi düşünüyorum. hakkında bilgisi olan var mı??

merhabalar,ben 3 aylık hamileyim. ben de çiğdem hanıma gidiyorum ve memnunum da aslında ama doktorumu değiştiricem. çünkü çiğdem hanım özelden bakıyo ve baya tuzlu gelmeye başladı bize :( doğuş hastanesinde dilek hanımın adını duydum ona gitmeyi düşünüyorum. hakkında bilgisi olan var mı??

Bir arkadaşım da çiğdem hanıma gidiydr. Sanırım 150 liraymış. Çok fazla geldi bana. Ben doğuşta yaptım doğumumu. Öznur hanımdı doktorum. Dilek hanımı ilk defa duydum. Imc deki ayfer hanım da çok tavsiye edilen doktorlar arasında. Aklınızda bulunsun:-)

Yaa evet 170 oldu zam geldi üstelik :/ ben de yeni duydum dilek hanımı o yüzden bir sorayım dedim :) ayfer hanımı duydum ama ondan randevu almak çok zor. .ne yapsam bilemedim :(

Yaa evet 170 oldu zam geldi üstelik :/ ben de yeni duydum dilek hanımı o yüzden bir sorayım dedim :) ayfer hanımı duydum ama ondan randevu almak çok zor. .ne yapsam bilemedim :(

ay bizim ayımız aynı seninle ben de Çiğdem hanıma gidiyorum muayene ücreti bitirdi bizi ama yine de değiştirmedik ama Allah nasip eder de ikinci olursa değiştiricez o zaman.. şimdi 35. haftanın içindeyim ama bebeğim 33 te görünüyor.. Çiğdem hanım kilo almamaya devam ederse haftasını tamamlayınca alırız dedi ama ben normal doğum istiyorum bi aksilik olmazsa o yuzden bi doktora daha görünmeye karar verdik.. muhtemelen ayfer hanım ve dilek hanıma gidicez ama sanırım ayfer de Çiğdem hanım gibi çok yoğun.. ne kadar iyi de olsalar bence sırf para için bu kadar sıklıkla randevu almamalılar.. kalabalık ve yoğunluktan çok şikayetçiyim Ortadoğu da sanki devlet hastanesi gibi yarım saat kırk dakikadan aşağı beklemiyoruz her gittiğimizde bir de 170 lira para veriyoruz.. her ne kadar Çiğdem hanım iyi de olsa ikinciyi nasip ederse Rabbim doktorumu değiştiricem

Son düzenleyen: Moderatör:
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.. ben dilek hanımdan çok memnunum. iyiki değiştirmişim diyorum. isim duyulmaya başlandıkça hasta sayısı artıyo tabi.. onların hasta almıyorum deme lüksleri de yok. o yüzden onlara kızamayız bence :) bu arada ortadoğuda normal doğumu yaptırmamak için bir çaba gösteriyolar gibi. o kadar kişiden duydum ki bu sözleri, güvenim azaldı oraya :/ bebeğin sağlığı herşeyden önemli , sağlıkla gelsinler de nasıl olduğu önemli değil artık :)

Op.Dr.Pınar Çakmak gerçekten son derece ilgili ve başarılı bir kadın doğum uzmanı.Kendisi ile 1 yıldır tanışıyorum ortadoğu hastanesinde takiplerimi ve tedavimi yapıyor.Sıkıntılarımı onunla çözdüm ve çok mutluyum.Kesinlikle tavsiye ederim.

Merhaba arkadaşlar. 2.5 yıldır evliyim. evlendikten sonra geldim mersine. çok fazla tanımıyorum yani. bugün öğrendim hamile olduğumu. tabi hemen doktor araştırması yapmaya başladım. geçen hafta yenişehir hast. tuğrul beye gittim. iyi bir doktor fakat ben yeni önerilere açığım. tavsiyelerinize şiddetle ihtiyacım var. sizin gittiğiniz, çevrenizden iyi diye duyduğunuz önerileriniz varsa bekliyorum.
Özel ortadoğu hastanesinde mutlaka Op.Dr.Pınar Çakmak ile irtibata geçin hastaları ile gece gündüz ilgilenen muhteşem bir doktor.

Arkadaslar ilk bebeğim de Ayfer e gittim çok memnun kaldım. Ikinci Hamileliğim de tekrar gittik bu sefer Hamileliğim de problem oldu bu süre zarfında yardımcı olmadı. Basından savdi gibi birsey oldu. Şimdi tekrar hamile kalmak istiyorum hamilede olabilirim. Acil doktor tavsiyesi bekliyorum.

Arkadaslar ilk bebeğim de Ayfer e gittim çok memnun kaldım. Ikinci Hamileliğim de tekrar gittik bu sefer Hamileliğim de problem oldu bu süre zarfında yardımcı olmadı. Basından savdi gibi birsey oldu. Şimdi tekrar hamile kalmak istiyorum hamilede olabilirim. Acil doktor tavsiyesi bekliyorum.
mersinde doktor buldunuzmu ???adı nedır bende arıyorum

kızlar acilll mersinde iyi bir dr arıyorum forum yaşamda ümit beye gidiyorum ama 2 aydır bebek istiyorunm onca ilaç iğnelrr olmadı olmadı bende başka bi doktor arıyorum şuan ???

Kızlar forum yaşam da himmet Özdemir e gidin çok iyi bir doktor. Pınar Çakmak a gittim. Rahminde yara var dedi tedaviye başlayalım dedi. Bir ay tedavi gördüm kontrole gittim geçmemiş yara yı yapmamız lazım dedi. Guvenmedim himmet beye gittim geçen 27. De hiç bir problemin yok yarayı yakmaya gerek yok dedi. Hamile kal gel dedi. Şuan hamileyim. Allahım izin verirse inşallah devam eder hamileliğim. Daha yeni cumartesi kontrole gidicem.

forum yaşamda sultan hanıma giden kimse yok mu yaa?? kimse de sultan hanım hakkında yorum yapmamış bana da onu tavsiye ettiler bi de ayfer hanımı. ayfer hanımı herkes biliyor mersinde belli ki ama sultan hanım hakkında bilgiye ulaşamıyoruz yok mu onda doğum yapan kimse????

Doktorlarından memnun olan bayanlar; doğum şeklinizi de belirtirseniz daha iyi olur. Ben de normal doğum istiyorum. Ama özeller genelde sezaryen tercih ediyorlar. Normal doğumu destekleyen özel hastane doktoru bilen var mı?

forum yaşamda sultan hanıma giden kimse yok mu yaa?? kimse de sultan hanım hakkında yorum yapmamış bana da onu tavsiye ettiler bi de ayfer hanımı. ayfer hanımı herkes biliyor mersinde belli ki ama sultan hanım hakkında bilgiye ulaşamıyoruz yok mu onda doğum yapan kimse????
Sultan Hanımı şiddetle tavsiye ederim. Kendisini yıllar önce İstanbul da annemi rahim ameliyatı yapması nedeniyle tanımıştık. Doktordan çok kendi yakınımız gibi hissetmiştik, çünkü çok güler yüzlü ve sıcak birisiydi. öğretmen olan ablam Mersinde ta
Sultan Hanımı kesinlikle tavsiye ederim. Kendisini İstanbul dan tanıyoruz. Annemi ameliyat etmişti. Öğretmen olan ablam Mersine tayin olunca tesadüfen Sultan hanımın Mersinde Devlet hastanesinde çalıştığını öğrendik ve ablam gebeliği için Sultan Hanıma takip oldu. Sonra sultan hanım özel forum yaşam hastanesine geçince ablamda orada takibe devam etti ve normal yolla doğum yaptı. Sultan Hanım çok farklı bir doktor, hastalarına kendi yakınıymış gibi yürekten davranıyor ve çok candan ve güler yüzlü. Ablamı normal doğum yapması yönünde cesaretlendirmişti. Mersinde henüz tanınmıyor olabilir ancak kesinlikle tavsiye ederim.

Back
X