- 2 Mayıs 2013
- 80
- 1
- 16
canım ben ilk bebeğimi doğuşta dünyaya getirdim doktorumda öznur hanımdı biraz serttir ama çok işinin ehli bir bayan ikinciyide imcde dünyaya ayfer hanıma gittim çok tatlı güler yüzlü bir bayan bana hangi hastaneden memnun kaldın dersen ben doğuş derim pirensesler gibi doğum yatım çok iyiydi doğum hazırlıklarını tek başıma doktorumun hemşiresi yaptı ona çok alıştığım için çok rahattım özel bir bekleme odaları var aylenle orda çok rahat bekliyorsun anestezi uzmanı çokkk tatlı bi bayandı beni çok rahatlattı ameliyata giren hemşireler çok anlayışlılardı kesinlikle ben uyuyana kadar üzerimdeki önlüğü çıkarmadılar ameliyattan çıktım hemen bi odaya aldılar sadece iki kişiydik sonrs odama aldılar ameliyattan sonra çok ağrımda olmadı genel olduğu için diyorum ve mahremiyete önem veriyolaar ikincide oraya gitmediğime pişman oldum 5 yıl önce böyleydi şimdi nasıl bilmem.Umarım sende memnun kalırsin hayırlı doğumlar.
öznur hanımdan çok memnunum. 30 haftalık oldum artık. doğuma kadar değişiklik yapmayı hiç düşünmüyorum. inşallah öznur hanımdan memnun olduğum gibi hastahanedende memnun kalırım. ocakta gelecek bebişim:))