Mersin' de Tavsiye Ettiğiniz Kadın Doğum Doktorları

Mersin hakkında ben de doktor arıyorum bilenler lütfen yardım edebilir mi, şu zamana kadar birkaç doktor değiştirdim ama pek memnun kalmadım, şuan bebek bekliyorum, mesela öznur karaere bir kere gittim bir daha asla gitmeyi düşünmüyorum, o kadar gergin ki suratına bile bakmıyor insanın, ilgilenmiyor dinlemiyor muayene hanesinin önü de bomboştu. Forum yaşamda sultan hanıma gittim çok güler yüzlü ama çok hızlı muayene etti.. Semra veziri duydum giden var mı ona. Ama lütfen tercihim bayan doktor ve medical park hastanesi hariç

Şu an sultan hanıma gidiyorum ayni sorundan ben de muzdaripim bu haftada doktor degistiricem o kadar rahatsız olmaya başladım bu durumdan ama doktor bulamiyorum. Öznur karaeri onermislerdi ama sizin yorumunuzdan sonra ona da gitmem

merhaba bende doktor arayisindayim varmi onerebileceginiz gercekten sıkıldım artik 5. Ayima girecem cevremdede ayni durumdan muzdarip kisiler cok acaba bizmi cok sey bekliyoruz bilemedim ama artik gidecegim doktorun son olmasini istiyorum..

Benimde iki bebek kaybım var. Aysenur kaya kahveci ye gıdıyordm ancak erken haftalarda iki bebek kaybını da aynı doktorda aynı hastane de yasadıgın ıcınn gitmek istemiyorum artık şehir hastanesinde Hakan Özgönen e giden arkadaslar var mı acaba, ya da su hastanesinde Tugrul Ersöze

Bende iyi bir doktor arıyorum şuan haldun canovaya gidiyorum ama içime sinmeyen birşeyler var ahmet kaan kocaya gideceğim galiba off neden Mersin bu yönden eksik hep aynı isimler duyuyorum onlarda ya aşırı pahalı yada memnun olmayanlar var

Bende iyi bir doktor arıyorum şuan haldun canovaya gidiyorum ama içime sinmeyen birşeyler var ahmet kaan kocaya gideceğim galiba off neden Mersin bu yönden eksik hep aynı isimler duyuyorum onlarda ya aşırı pahalı yada memnun olmayanlar var
Forum yasam sultan cinar celik e git mukenmel bir doktor. Benim gecen sene kafam karismisti. Cok kalabalik oluyor ve hizli muayene ediyor diye bir kac doktor denedim asla sultan hanim etmezler. Kadin biliyor onemli seylere takiliyor onemsizlere degil

Ayrica her zaman her konuda memnun olanlar ve memnun olmayanlar var. Doktorda da esyada da illa memnun olmayanlar olacak takilma ama sultan hanima mutlaka git

Back
X