Mersin tüp bebek... Ama degmez. Gitmeyin para tuzagı...Selam arkadaşlar mersin de tüp bebek yaptıran varsa bi yardımcı olur musunuz hangi doktora gittiniz sorununuz neydi
Nasıp olursa bende ona gıdecegım ınsallahBende Adana ya gittim. Transferim de yapıldı ama dün yaptığım testte negatifi gördüm takdir Allahın tabii. Başkent Üni. Tayfun Çok tavsiye ederim
peki adana da bildiğiniz güvendiğiniz doktor var mıMersin tüp bebek... Ama degmez. Gitmeyin para tuzagı...
Adana ya gıdın en yakın olarak
hangi doktora gitmişti biliyor musnuz siz adana da hangi doktora gidiyorsunuzBen hiç gitmedim komşum gitmişti memnun kalmadı ben adanaya gidiyorum
sizin sorununuz neydi peki başkentte ne kadar masrafınız gittiBende Adana ya gittim. Transferim de yapıldı ama dün yaptığım testte negatifi gördüm takdir Allahın tabii. Başkent Üni. Tayfun Çok tavsiye ederim
Amh düşüklüğü vardı ama orda yaptığım testte 0.788 olan değerim 1.36 cıktı ki bu benim için aldığım ve en umut verici haberdi eşimin de az biraz spermde sıkıntı vardı. Toplamda tüp bebek için 8-9 bin gözden çıkaracaksınız bizim bu civarlarda çıktı. İlaçlarla beraber. Tabi muayene ücreti ekstra tahlil bunların dışında ki ben Mersinden Tren dahil her seferinde 3 vasıta değiştirerek ulaştım yani 1 günde 6 vasıtasizin sorununuz neydi peki başkentte ne kadar masrafınız gitti
Hakkınız da hayırlısı umarım hayırlı haber alırsınızNasıp olursa bende ona gıdecegım ınsallah
yani eğer adanaya gidersem benim de 3 vasıta yapmam gerek erdemli de oturuyoruz bide işten dolayı günübirlik git gel yapmamız lazım bende çikolata kisti var tutmaz diye de korkuyorum çok endişeliyimAmh düşüklüğü vardı ama orda yaptığım testte 0.788 olan değerim 1.36 cıktı ki bu benim için aldığım ve en umut verici haberdi eşimin de az biraz spermde sıkıntı vardı. Toplamda tüp bebek için 8-9 bin gözden çıkaracaksınız bizim bu civarlarda çıktı. İlaçlarla beraber. Tabi muayene ücreti ekstra tahlil bunların dışında ki ben Mersinden Tren dahil her seferinde 3 vasıta değiştirerek ulaştım yani 1 günde 6 vasıtabeni baya yordu onun dışında Tayfun bey ilgili ve bilgili bir doktor hemşirelerde öyle gidecekler için şifa olsun inşallah
Hangi doktora gitmişti bilmiyorum başkent ünv.gidiyorumhangi doktora gitmişti biliyor musnuz siz adana da hangi doktora gidiyorsunuz
Çikolata kisti ile ilgili hiç bir bilgim yok doğrusuyani eğer adanaya gidersem benim de 3 vasıta yapmam gerek erdemli de oturuyoruz bide işten dolayı günübirlik git gel yapmamız lazım bende çikolata kisti var tutmaz diye de korkuyorum çok endişeliyim
mersinde dimi odaSana tavsiyem bide akademi hastanesinde ahmet kaan koca var alanında çok iyi
Evet yenişehir de akademi hastanesi ben gittim beğendimmersinde dimi oda
senin sorunun neydi peki nasıl tedavi uyguladıEvet yenişehir de akademi hastanesi ben gittim beğendim
Mersin’de Tıp fakültesinden Medikalpark a kadar bir çok doktora gittim. 9cm lik çikolata kistim vardı. Rahim filminde tek tüp tıkalı çıktı. Fakat çikolata kisti öyle bir şey ki, toz gibi dağılıyor tüm karın içine. Mikro olanları açık ameliyata girmediğin sürece göremiyor doktorlar. Bu yüzden ben ne kadar uğraştıysam gebe kalamadım. Aşılama zaten hiçbir doktor önermedi, boşa çabalama tüp bebek yaptır dediler. Acıbadem Volkan Noyan’a gidiyorum şimdi, doktor tek olduğu için çok zaman ayıramıyor ama işinin ehli biri.Selam arkadaşlar mersin de tüp bebek yaptıran varsa bi yardımcı olur musunuz hangi doktora gittiniz sorununuz neydi
Adana'da tavsiye edeceğim tek isim bülent haydardedeoğlu. Gereksiz çağırmıyor zaten şehir dışından da inanılmaz hastası var..yani eğer adanaya gidersem benim de 3 vasıta yapmam gerek erdemli de oturuyoruz bide işten dolayı günübirlik git gel yapmamız lazım bende çikolata kisti var tutmaz diye de korkuyorum çok endişeliyim
Mersin tüp bebek... Ama degmez. Gitmeyin para tuzagı...
Adana ya gıdın en yakın olarak
Merhaba arkadaşım biz 3 kardeşiz ve hiç birimizin çocuğu olmadı ablam 38 yaşında mersin tüp bebek merkezinde tedavi gördü bir kız yeğenim dünyaya geldi , arkasından ben ve kardeşimde tedaviye başladık çok şükür ikimizde hamileyiz. Doktorumuz Necip Bey Allah binlerce kez razı olsun bütün ailemizin dualarını aldı. Ablamın sorunu yumurta rezervi zayıftı. Benim eşimde problem vardı. kız kardeşimde miyom vardı.Tedavi sırasında merkeze gelen hamile ve çocukları olanları görünce çok umutlanmıştık zaten. Burada olumsuz yorum yapanları görünce yazmam gerektiğini düşündüm. Gece gündüz demeden telefonlarımıza cevap verdiler çok ilgililer Allah hepsinden razı olsun. Mersin tüp bebek cansınız sizi seviyoruz ailecek :)Adana'da tavsiye edeceğim tek isim bülent haydardedeoğlu. Gereksiz çağırmıyor zaten şehir dışından da inanılmaz hastası var..
Selam arkadaşlar mersin de tüp bebek yaptıran varsa bi yardımcı olur musunuz hangi doktora gittiniz sorununuz neydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?