- 18 Temmuz 2017
- 695
- 287
- 18
- 38
- Konu Sahibi kucukelma30
-
Kesinlikle yalnizca sezaryen taraftariysa başka doktorlar arastir canım.normal doğal doğumu destekleyen ama çok mecbur kalındığı taktirde sezaryen yapacak bir doktor bulursun inşallahçok teşekkür ederim güzel dileklerin içininşaallah Allah sana ve tüm isteyenlere nasip eder canım
forum yaşamda ahmet ışıktan diye bir doktor varmış genelde memnunlar diye duydum ama o da sezeryan öneriyormuş hep. yine de forum yaşamı daha detaylı araştırayım doktorları belki normal doğum öneren doktor vardır
Merhaba,Merhaba hanımlar
Ben de Mersin'de kadın Doğum doktoru arıyorum. Bayan olması tercihim önerileriniz var mı?
GünaydınMerhaba,
Mezitlide city hospital da Dilek Guleri tavsiye ederim ve Akademi hastanesinde ise Hatice Banu Atay
Ben devlete gidiyorum eğer gitmek istersen şehir hastanesinde aysun savaş efesoy var çok iyi bi doktor tavsiye ederimMerhaba hanımlar
Ben de Mersin'de kadın Doğum doktoru arıyorum. Bayan olması tercihim önerileriniz var mı?
norman dogumu tavsiye ederim ben öyle dusunuyorum sezeryan zor durum olmadıkça yada anne istemedikce yapmiyolar sezeryan acisini sonradan cekiyon bu yüzden norman doğumu tavsiye ederimSelam kızlar.7 haftalık hamileyim.Mersinde hangi hastaneyi hangi doktoru önerirsiniz?kafam çok karıştı herkes birşeyler söylüyor. yeni doğum yoğun bakım ünitesi olan hastaneleri tercih edin diyorlar sanırım bir tek forum yaşam hastanesinde varmış. ben nasip olursa normal doğum yapmak istiyorum ama bir yandan da korkuyorum tabii
Sezeryan videosu izledim az önce çok kötüüü
Fikir verelim kızlar birbirimize, deneyimlerimizi paylaşalım..
Ben devlete gidiyorum eğer gitmek istersen şehir hastanesinde aysun savaş efesoy var çok iyi bi doktor tavsiye ederim
Normal 1000, sezeryan 1100 diye hatirliyorum. Bi gidip doktorla konusmakta fayda oldugunu dusunuyorumGünaydın
Ben de mezitlide olacağım city hemen evin yan tarafında benim için daha iyi olur sanırım. Doğum ücretlerini sordunuz mu acaba?
Evet inşaAllah geliyorum yakında Mersin'e o zaman konuşacağım. Her doktorla konuşup öğrenmek için de muayene parası ödemek gerekiyor bir de biliyorsunuz o yüzden sormak istedimNormal 1000, sezeryan 1100 diye hatirliyorum. Bi gidip doktorla konusmakta fayda oldugunu dusunuyorum
Akademi hastanesinde de ucret ayniydi. Her yerde asagi yukari benzer oldugunu dusunuyorum. Benim dusuncem fiyattansa doktora guvenmek daha onemli. Tabi karar sizin.Evet inşaAllah geliyorum yakında Mersin'e o zaman konuşacağım. Her doktorla konuşup öğrenmek için de muayene parası ödemek gerekiyor bir de biliyorsunuz o yüzden sormak istedim
kızlar merhaba bende mersinde yaşıyorum 27.haftadayım akademi hastanesinde ahmet kaan kocaya gidiyorum öncelikle hastane çok temiz disiplinli ve yenidoğan yoğunbakımı mevcut doktoruma gelecek olursak son derece anlayışlı bilgili ozitif bi adam bayılıyorum enerjisine tavsiye ederim.
40tl muayene ücreti canımMuayene ücreti ne kadar ben 1 defaya mahsus gidecek oda sırf bebisimin hatıra resmi olsun diye
Teşekkür ederim canim peki kaç haftalik gidersek güzel bu poziyon alinabilir bilgin var mi40tl muayene ücreti canım
Detaylı utrasyon yaptirdim bi soru n mu varHepinize merhaba.organ taraması ya da detaylı ultasın yaptıran var mıdır aranızda acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?