mersin tüp bebek

umut_20114

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2011
694
262
103
mersinde tüp bebek tedavisi görenleri ve görmek isteyenleri bureya davet ediyorum ben bir kez denedim düşük yaptım şimdi orada olan donmuş bebeklerimi alacağım kısmetse temmuz sonu ağustos başı gibi temmuz ve ağustosta orada olanları buraya davet ediyorum birbirimize destek olalım bu zorlu yolu birlikte aşalım desteginizeihtiyacım var

Bende mersin tup bebekte 2. Denememi yaptim.transferin 10. Gunundeyim ve hamileyim cok sukur.

Son düzenleme:
kızlar mersinlimisiz ben mersinliyim de :)

Evet canim.dogma buyume:) ama hatayda ogretmenim. Tedavimi annecimin yaninda geciriyorum. Sen nerdesin?

bende doğma büyüme mersinliyim ama (( herkesi bıraktık gurbete maraşa geldim gelin olarak tedavim malatyada yapıldı

bend egörüşmeye gittimiştim dr çok beğendim (DAHA ÖNCE GİTMİŞDİM VE O DR ÇOK SİNİR OLMUŞTUM)iyi ilgilendi ama bana fiyatlar çok uçuk geldi 5900 tl ilaçlar hariç dendi

bend egörüşmeye gittimiştim dr çok beğendim (DAHA ÖNCE GİTMİŞDİM VE O DR ÇOK SİNİR OLMUŞTUM)iyi ilgilendi ama bana fiyatlar çok uçuk geldi 5900 tl ilaçlar hariç dendi

selam. ne zaman konuştun acaba? ben geçen sene 5500 e bu sefer 4700 e herşey dahil yaptırdım. ayrıca necip bey çok tatlıdır:)

selam. ne zaman konuştun acaba? ben geçen sene 5500 e bu sefer 4700 e herşey dahil yaptırdım. ayrıca necip bey çok tatlıdır:)

eylül ekim gibiydi sanırımmm net bir fiyat vermediler (AYŞE HANIM SANIRIM İSMİ BAYANIN )BUNA YAKIN ÇIKAR DED,LER NECİP BEYİ BENDE BEĞENDİM DAHA ÖNCE 2009 VE YA 10 DA GÖRÜŞTÜĞÜM DR DELİ ETMİŞTİ BENİ

5900 çok istemişler bence adanayı araştırın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…